Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Dünyanın kirletemediği bir lotus...

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Şazimentleri Rahat Bırakın.

Bir kez yaptım bunu. Kızımın ısrarına dayanamayıp aldığım bir kediyi bırakmak zorunda kaldım. Bir sokak kedisiydi zaten, sokağa alışıktı. Ama ne zaman bir kedinin yanından geçsem acaba o mu diye bakıyorum :(( yanımda mama taşıyorum. Bazen döküp onu bitirene kadar bir kedicik sessizce izliyorum.. Berbat bir duygu.. Birini birşeyi öyle ansızın bırakmak.. Telafisi yok, bunun yakıcı etkisini hep yaşayacağım. Tanıyorum kendimi..

23 Kasım 2019 14:31
Nedir Bilir misiniz Bu?

Merhaba,en son yorumunuza cevap yazamadım üzgünüm. Pek vaktim olmuyor ve de isteğim. Neredeyse edebiyat alanında tek başınıza götürüyorsun Milliyet Blog'u tebrikler.. Sık yazıyorsunuz..Sevmek üzerine güzel bir yazı olmuş.. Kasım benim içinde çok anlamlıdır. Elbette insanın elinde değil ama böyle sevmeleri sevmiyorum artık :) tuhaf bir cümle oldu ama anlaşılıyor galiba.. Keyifli yazılar dileğiyle...

06 Aralık 2018 15:35
Kime Yazdığımı Bilmiyorum!

Tuhaf şeyler oluyor :) Siz kime yazdığınızı bilmediğiniz bir şiir yazıyorsunuz. Blogla alakalı bir konu üzerine sizden bahsettiğimiz bey sırra kadem basıyor. Kendisi sizi de beni de okurmuş. Üstelik bu şiirle aynı zamana denk geliyor.. yoksa katil siz misiniz? :) biraz Sherlock Holmes okumalıyım, herşeyi çözeceğim.. Sevgiler.. Hamiş; olaylar gerçek fakat alınmadınız umarım.. Beni tanıyorsunuz artık :) alınmazsınız di mi? Tabi canım.. :)

10 Kasım 2018 13:50
 
Toplam blog
: 110
: 1076
Kayıt tarihi
: 26.05.14