Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Aralık '17

 
Kategori
Magazin
 

Süheyl Uygur'dan Gençlere Tavsiyeler

Süheyl Uygur'dan Gençlere Tavsiyeler
 

Türk Tiyatrosu'nun usta isimlerinden Süheyl Uygur, önceki gün Park Afyon Alışveriş Merkezi'nde sevenleriyle buluştu. Banu Noyan organizasyonuyla yapılan etkinlikle Süheyl Uygur Afyon ve çevre illerden gelenler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. 

Usta sanatçı, uzun yıllar ekranlarda büyük ilgi gören şahane yarışmalarını, bu kez Park Afyon  misafirleriyle birlikte gerçekleştirdi. 

Süheyl Uygur ile Şahane Cumartesi etkinliğine katılım oldukça yoğundu. Katılımcılar balon, bodyguard, basketbol gibi yarışmalarla hem eğlenip hem de sürpriz hediyeler kazandılar. 

Finalde ise tüm çocuklar sahneye davet edildi. 

Çocuklar Süheyl Uygur ile dans edip selfie çektirdi. Süheyl Uygur, keyifli geçen yarışmaların ardından esprileriyle herkesi güldürdü.  Kahkaha tufanı yaşanan etkinlik sonunda usta sanatçı, Afyon'a tekrar gelme sözü verdi.

HEVESİMİZ YOK

Sevenleri sanatçıya "Şahane Pazar yeniden yayınlanacak mı" diye sorunca Süheyl Uygur, "Bu soruyla çok karşılaşıyoruz ama son birkaç senedir Behzat'la birlikte televizyonlarda program yapma hevesimiz yok. Deneyenler oldu ama Şahane Pazar'ın yerini tutmadı. Biz bu işi zirvede bıraktık" açıklamasında bulundu. 

GENÇLERE TAVSİYELER

Usta sanatçı, "Gençler tiyatroya daha çok vakit ayırmalı. Aileler çocuklarını tiyatroya yönlendirmeli" diyerek gençlere tavsiyede bulundu. 

Genç oyunculara da tavsiyelerde bulunan Uygur, "Televizyon kalıcı bir iş değil. Diziniz, programınız tutmayabilir ama tiyatro öyle değil. Bu işi gerçekten severek isteyerek yapan herkese tiyatroyu tavsiye ederim. Oyunculuk için asıl arena sahnedir. Gençlerin tiyatrodan geçmeleri lazım" cevabını verdi. 

 

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..