Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '11

 
Kategori
Siyaset
 

Şükürler olsun rast gele

Biz "şükürler olsun, başbakanımızın ustalık döneminde savaşa da gireriz, postamızı da koyarız". 

Ama: 

Yakın tarihimizde görüldüğü gibi Arap halklarının her zaman Türk milletini arkadan rahat vurmasının ana sebebi, batı emperyalizminin oyunlarına her zaman kolay düşmeleri. Efendilerini çabuk satan, itaat ve sadakattan yoksun olarak teslimiyetçi bir yapıya sahip olmalarıdır. Bu nedenle de yüz yıldır ya baskı altında yaşıyorlar ya kan ve gözyaşı içinde yaşamaya mahkum ediliyorlar. 

Bugün ise yine aynı yanılgının içine düşerek tercihlerini yanlış yapacaklar ve kaynayan Ortadoğu kazanında Türkiye' ye arkasını dönerek ya ABD, ya ABD' nin desteklediği İsrail' in yanında rol kesecekler. Bizim yapmayıp da onların yaptığı bir şey var: Din, mezhep, soyları ayrıştırmak, her gurubu kendi kullanacağı kıvama getirerek, para ve silah vermek suretiyle ya hemen kullanmak ve ya zamanı gelene kadar pusuda tutmak. 

Demokrasi ve özgürlük adı altında sunulan ve kolay yutturulan bu reçeteden çıkan oyundan geri dönmek mümkün değil.Dönmeyi düşünemeyecek kadar kör ve sağır olacaklar. Çünkü oyunun başrolünü kendileri oynadıkça batının hedefine kilitlenip, oyun bittiğinde rolleri bitecek. Başrolde olanların hiç biri olmayacak. Yeni aktörler çoktan seçilmiştir. 

Ustalık dönemi böyle bir oyunun içinde hangi rolü kaptığınıza bağlı olarak Türkiyenin kaderine etki edecek. 

Yapılan her hata Büyük Ermenistan' ı doğuracak. 

Yapılan her hata Büyük Kürdistan' ı doğuracak. 

Yapılan her hata Büyük İsrail' i doğuracak. 

Ne yazık ki bu fitnenin elinde PKK denilen bir kart var. Biz her ne kadar barış ve huzuru tesis adı altında hareket ediyor olsak da bu kart karşısında bizi çılgına çevirip Türkiye'yi mahfeden bir ortam yaratabilirler. 

Ustalık dönemi iddiasında bulunanları böyle bir labirent bekliyor. 

Dikkat: 

Türk Milleti rastgele demiyor. 

 

 

 
Toplam blog
: 202
: 306
Kayıt tarihi
: 10.03.11
 
 

BİR DUAMIZ BİR DUYANIMIZ OLSUN YETER ..