Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ağustos '08

 
Kategori
Güncel
 

Sular durulmazken,kan ve gözyaşı sel olurken neredeydiniz?

Sular durulmazken,kan ve gözyaşı sel olurken neredeydiniz?
 

Bataklıklar kurutulmalıdır.


Ülkeler kendi üstünlüklerini sağlamak için kanlı eylemler yapıyor, adı savaş bu nasıl bir savaştır ki anlamakta mümkün değil. Silahsız sivillere karşı kahpece kurşun sıkmak nasıl bir anlayıştır.

Dün ermenilerin Hocalıda yaptığı katliam unutulmazken, bugün Irakta, Çeçenistanda çocuk yaşlı demeden siviller katledilirken bu nasıl bir anlayıştır ki adına savaş denilebiliyor, akan gözyaşı birgün nefrete dönüşecek katliam yapanlar bunun karşılığınıda fazlasıyla göreceklerdir.

Savaş silahlı birliklerin karşılıklı mücadelesidir, Irakta tecavüze uğrayan kadınlar işkenceye maruz kalanlar, silahsız öldürdükleri erkeklerin dul kalan kadınları bugün kanlı intihar saldırıları yapmaktan kaçınmayacak kadar gözlerini nefret bürümüştür.

Bugün ülkemizde teröre açık açık destek veren DTP nin icraatleri ise gerçek anlamda vatan hainliğinden başka birşey değildir, terör örgütünü öven sözler sarfetmesi şehit analarını babalarını incitmekte, nefreti körüklemektedir.

Terör masum insanların yaşamlarına son verirken, bunu bir mücadele gibi gösteren DTP ciddi anlamda suç işlemekte, yargıyada açıkca ipin ucunu uzatmaktadırlar.

Sayın başbakan Tayyip beyin korkusunu anlamak mümkün değildir, DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRIN bu vatan sizin yönetinimizdedir, ama bu dokunulmazlık ömür boyu sizinle kalmayacaktır.

Bu gün DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRIN akla kara birbirinden ayırt edilebilsin, yoksa bu karanlık zihniyet ve düşünce sizin ve AKP nin alnınızda bir kara leke olarak kalacaktır.

DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRIN. Vatana ihanet edenler, şehitlerimizle alay edercesine küfredenler ile vatanı bölmek isteyenler adalet önünde hesap versinler, eğer sizlerinde yargıya hesap vermeniz gerekiyor ise kaçmayın bu ne dürüstlüğe yakışır ne de insanlığa yakışır, bu ikiyüzlülüktür.

Her insan namus haysiyet ve şerefiyle onuruyla yaşamalıdır.

Toplumlar dürüst yönetim anlayışı ile yönetilmedikçe karanlık daima karanlıktır, aydınlık ise uygar ve gelişmiş toplumlarda cehaleti yoketmiştir.

Bugün ülkemizdeki karmaşa ise karanlığın cehalete esir düşmesinin bir örneğidir, örgütlerin oluşması terör eylemlerinin akıttığı kan ve gözyaşı ülkede karanlığı yokedilmedikçe daima var olacaktır.

Karanlık nedir? ülkenin kötü yönetilmesi sonucunda devlet içinde çeteleşme, devlet dışında örgütlenme, Atatürk ilke ve inkilaplarından sapmakla bu düşüncelere düşmanlık beslemek, ülke huzurunu bozmak bölücü faaliyetlerde bulunmak DTP örneğinde olduğu gibi daha bunun gibi örnekler vs. saymekla bitmez çünkü bu tür eylemlerde bulunanlar adalet önünde hesap vermedikçe aydınlık yarınlar asla olmayacaktır.

Karanlıktan kurtulmak için ülkedeki bataklıklar kurutulmalı, doğudaki kangren tedavi edilmeli terör destekçilerini affetmek yerine yargı önünde hesap vermesi sağlanmalıdır.

Bataklığın kurutulması içinde İmralıda devletin vatandaşlarımızdan ve şehit ailelelrinden aldığı vergilerle beslediği çocuk katili ABDULLAH ÖCALAN a hak ettiği ceza verilmelidir, bu terörist ve yandaşlarına gözdağı olacaktır.

Eğer bu durum Amerikada İngilterede olsaydı ÖCALAN çoktan idam edilmiş mezarda toprak olmuştu, ülkeyi bölmek parçalamak isteyenlerin Türkiyede idamı kaldırımasını, çocuk katilinin idam edilmemesini sağlamışlardır,

Ülkemizi bölmek parçalamak için teröre destek veren ülkeler çoğunluktadır bu bir gerçektir çevremizdeki ülkeler her ne kadar dost görünselerde hepside görünmeyen düşmanlardır, Türkün türkten başka dostu yoktur.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..