Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ekim '11

 
Kategori
Güncel
 

Suni deprem ve Haarp

Suni deprem ve Haarp
 

Doğal dengemizi bozarak,Tanrıcılık oynuyorlar.


Nicola Tesla, “bana gerekli ödeneği ve yardımı verin dünyayı ikiye ayırayım” diyen büyük bilim adamı. Dünyadaki her şeyin titreştiğini, bu titreşimin rezonansını bulursanız, o zaman her şeyi yaparsınız diyerek, kendinden sonraki bilim adamlarını titreşim, dalgalar, frekanslarla ilgili araştırma yapmaya davet etmiştir. Tesla’nın yüksek elektik yüklemeleriyle, İyonosfer katmanının Plazma iletkenliğine ulaştığını, bunun neticesinde elektirik enerjisinin, istenilen bölgeye aktarılabileceği teorisini bilim adamları çok geçmeden hayata geçirdiler.

Hava moleküllerinin, iyonlanmış olarak bulunduğu, bu özelliği sayesinde, radyo, telsiz, telefon sinyallerinin, birbirine karışmasının engellendiği, iyonosfer katmanının (yansıtıcı) yapısını inceleme amaçlı, 1997 yılında Alaska’da, Pentagon destekli olarak kurulan, 48 antenden oluşan, HAARP istasyonu kuruluş amacını aşarak, dünya tarihini ve coğrafyasını Tanrıcılık oynayarak değiştirmeye başlamıştır.

HAARP projesi elektro manyetik dalgalar üretilerek, yapay deprem, iklim kontrol gibi doğa olaylarına yapabileceği kötü etkiler düşünülerek, çeşitli tartışmalara konu olmuştur.1960 ‘lı yıllarda, Rusya’nın RUSSİAN WOODPECKER,” Rus ağaçkakanı” adlı projesi gündemde idi. Ruslar, 1980’ lerin sonunda sinyal vermeyi  durdurduğunu, yalnızca amatör radyocuların bu sistemi kullandığını ifade etmiş olsada, geçmişte bu sistemlerle çok işler yapmış olan bu ülkenin, şimdilerde bu sistemi kullanmıyor olması yalnızca pollyannacılık olur diye düşünüyorum.

 Ruslar son yıllarda ülkelerinde yaşanan iklim değişikliğinin sebebi olarak HAARP’ ı göstermiş, ABD’nin Alaska’daki istasyondan, iyonosfer tabakasına elektromanyetik dalgalar göndererek, Rusya’nın iklimini değiştirdiğini, iklim silahı ile saldırı yapıldığını iddia etmişlerdir. Bilim adamları bunun mümkün olabileceğini, HAARP istasyonunun, çalışmaya başladığı 1997 tarihinden bu yana dünya genelinde iklim değişikliğinin saptandığını söylemişlerdir. Güneş enerjisinden büyük bir enerjinin, metrelerce yükseklikten, tekrar dünyanın herhangi bir bölgesine yansıtılması durtumunda, yansıtılan bölgeye mikrodalga fırın etkisi yapacağı belirlenmiştir.

Peki ya söylenenler doğruysa, HAARP’ın iyonosfer katmanına gönderdiği sinyallerin geri dönüşümü depreme yol açmışsa, Türk ordusu’nun Kuzey Irak’a girişini engellemek için suni deprem yaratılmışsa, Tesla’ nın bulamadığı yardım ve ödeneği bularak AFET diye adlandırdığımız olaylar, üzerimize oynanan kumarsa………………..

Doğanın, Yaratıcının sırlarını araştıran bilim adamlarını hep desteklemişimdir, Dünyanın doğal dengesini bozarak, Tanrıcılık oynayan bilim adamları, sinsi planlarla evren üzerinde oyun oynayarak, kavanoz içinde, yaşama gereksinimi duyurmayın bize.

 
Toplam blog
: 31
: 1109
Kayıt tarihi
: 12.03.11
 
 

Merhaba,ismim Ayşegül Adıbelli Çetin. 3 çocuğa ve onların muhteşem hediyeleri olan 6 toruna sahib..