Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ağustos '07

 
Kategori
Haber
 

Süper kupa süper takımın oldu

Süper kupa süper takımın oldu
 

Süper kupa süper takımın oldu. Baştan sona heyecanlı geçen bir maç izledik. Fenerbahçe’ye de Beşiktaş’a da teşekkürler.

Bu sene lig zevkli ve heyecanlı olacağa benziyor. Fenerbahçe bu oyununu sık tekrar ederse Avrupa’da başarılı olabilir. Şu anda belki dünyanın en iyi savunması Fener’de golcü eksiği de tamamlanırsa yıllardır özlemini çektiğimiz Avrupa başarısı bu sezon mümkün olabilir.

Dün gecenin en kötü anı Beşiktaşlı İbrahim’in kırmızı kart sonrası yaptığı hareketlerin meydana getirdiği sahnelerdi. O ne hırçınlık be arkadaş, sanki canını alıyorlar adamın. Çok yanlış çok.

Beşiktaş Teknik direktörü Beşiktaş’ı bu yıl bir yere getirebilir mi kuşkularını dağıttı sanırım. Eğer başarılı olursa Fatih Terim, Mustafa Denizli’den sonra bir Türk teknik direktör daha üç büyükleri çalıştırabilir olacak. Bu milli takım için de önemli çünkü Ertuğrul henüz çok genç.

Roberto Carlos gecenin en merak edileni idi, çok mu güzel oynadı? Hayır. Ama üzerine düşeni yaptı, hepimiz o serbest vuruş yaparsa mutlaka gol olur, ayağına top geldiğinde rakip oyuncuları tespih gibi dizer diye bekliyoruz ama, bu beklentinin abartılmış bir beklenti olduğunu söylemek lazım. Bence o’nun sayesinde 28 ülke TV si bu maçı naklen yayınladı, bu bile önemli bir görev.

Fener bu yıl da şampiyon olur. Bu takım seviyesinde takım Türkiye’de yok. Hem yönetimde istikrar var, hem de futbolcular çok kaliteli. Dünya standartlarını yakalamış bir anlayış var Fenerbahçe’de. Diğer takımlar henüz babadan kalma yöntemlerle yönetiliyorlar. Dilerim onlar da kısa sürede Fenerbahçe seviyesine gelirler. Bu hepimiz için kazanç olacaktır.

Bakalım bu sezon neler göreceğiz. İyi olan, centilmen olan ve iyi oynayan kazansın.

(fotoğraf milliyet gazetesinden)

 
Toplam blog
: 283
: 1304
Kayıt tarihi
: 04.12.06
 
 

Nükleer fizik doktoru, şiir yazmaya çalışıyor, kalite yönetim sistemleri danışmanı, öykü deneme yaza..