Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ocak '10

 
Kategori
Futbol
 

Süper Ligde ikinci yarı başladı. Fenerbahçe 3 Denizli 1

Süper Ligde ikinci yarı başladı. Fenerbahçe 3 Denizli 1
 

33 gün aradan sonra Süper ligimizin ikinci yarısı Fenerbahçe-Denizli spor maçı ile başladı.

Maçtan ziyade dikkat çeken sahaydı! Saha öyle bozuktu ki, bırakın futbol oynamayı, bizler o sahada yürüyemeyiz bile. Bu yüzden tüm futbolcuları kutlamak gerekiyor.

Gelelim maça;

Maçın ilk yarısı tam bir kör dövüşü şeklinde ve orta saha mücadelesiyle geçti. Fenerbahçe’nin birkaç pozisyonu dışında, Denizli sporun pozisyonu yok.

Maçın ilk yarıdaki gibi geçeceği tahmin ediliyordu zaten. Çünkü Denizli spor ligin dibinde yalnızları oynuyor! Denizli sporun amacı, toplu savunma yaparak, alabilirse bir puan alarak, Denizli’ye dönmekti.

Fenerbahçe, ligin dibine demir atan rakibi karşısında 77 dakika, arada bir çamura, çamurdan kurtulduğu anlarda da kaleci Özden'e takıldı. 77 dakikada kilidi Andre Santos'un muhteşem frikiği açtı. İki dakika sonra ilk defa Fenerbahçe kalesine gelmeye cesaret eden Denizli spor, Bilica’nın yaptığı hatayı iyi değerlendiren ve sadece iki dakika önce oyuna girmiş olan Youla beraberliği sağlayarak, Kadıköy'ü günün hava şartlarına uydurdu. Özer "Her şey bitmedi" dedi, noktayı Guiza koydu. Sonuç 3-1...

Bu maç sonrası Fenerbahçe aldığı bu galibiyetle puanını 40 yaparak liderliğini devam ettirdi... Denizlispor ise 7 puanda kaldı...

Benim derdim, maçın sonucundan ziyade bazı oyuncuların, lüzumsuz yerde yaptıkları kasti hareketler ve gördükleri sarı kartlar.

Bu oyuncular, Lugano, Dos Santos ve Baroni. Bu oyunculardan Lugano diğerlerine de Sivas’ın hava şartlarını anlatmış olmalı ki, onlar hiç gereği yokken, rakiplerine tekme atarak, makasa alarak sarı kartlarını gördüler. Ve Sivas’a gitmekten kurtuldular.

Şimdi teknik heyet ve yönetime düşen iş, bu futbolcuları Sivas’a götürmek ve Sivas’ın o zor şartlarında, arkadaşlarına destek vermelerini sağlamaktır.

Bu ekonomik krizde bile paralarını zamanında alan oyuncuların, böylesi saha içi disiplinsizlikler yapmaya hakları yoktur.

Asgari ücretin 577TL olduğu bir ülkede milyon dolarları cebe indirip, saha içinde ve saha dışında istedikleri hareketi yapanların birileri tarafından uyarılması gerekir.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..