Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Temmuz '18

 
Kategori
Futbol
 

Süper Ligin Transfer Günlüğü...

Wilshire için önemli bir teklif te Westham united dan gelmiş.Pellegrini mutlaka takımda görmek istiyormuş haberlere göre Arsenal'in eski oyuncusunu... West Ham' ı yakın geçmişte  Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Lanzini yi alması ile,Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bilic 'in yapmış olduğu transferler ile duymuştuk yeterince..

Üstelik önemli takımlarımızla adı geçen Arnautovic, Chicarito gibi futbolcular da bu takımda. 

Böylesine iyi futbolculara sahipken  başarılı da olamıyorlar. Bu da ilginç...

Fenerbahçe ise çok ilginç isimlere yöneliyor. Mignolet, Bolasie gibi isimler çok daha farklı mevkilerde.... Bast dost ile ilgili fazla bir gelişme de okuyamıyoruz. Aatıf ve Jannsen in durumları da henüz net değil... Geçen senenin sonlarına doğru takıma en çok katkı yapan Fernandao dışında ayrılan da yok.

Fenerbahçe 'nin elbette hemen hemen tüm mevkilerde takviye ye ihtiyacı var.

Eğer geçen sene oturmuş ve gelecek vaadeden bir kadroya sahip olabilselerdi bu sene bu transferlere de fazlasıyla ihtiyaç duymayacaklardı. 

Terranao döneminde getirilen oyuncuları ve yapılan imza törenlerini hatırlıyorum. Belki de Cocu ve Comolli'nin bu transfer döneminde ki stratejileri çok ta yerinde olabilir. Göreceğiz.

Galatasaray Cavanda yı standart liege takımına gönderdi. Şanssızlıklar yaşasa da asla kötü bir oyuncu değildi . Zaten Liege forması ile de bunu gösterdi. Galatasaray için en önemli sorun  ortasaha da..Mutlaka güçlenmeliler. Belhanda veya Feghouli den geçen sezon aldıkları verimi iyice değerlendirmeliler.

Trabzonspor ise Matus Bero ile yollarını ayırdı.Geleceğin yıldızı olarak lanse edilmişti ilk geldiğinde...Vitesse ortasahasında ne kadar fark yaratıcak acaba...Gustavo Colman gibi bir orta saha,Adrian Mierjewzki gibi bir on numara  bulmaları bu kadar mı zor acaba..?

Ayrıca durica da takımdan ayrıldı. Trabzonspor çok ama çok iyi bir forvet almalı. Ndoye dan daha çok maç oynayabilecek,Castillo dan daha efektif, Rodallega dan daha çok gol atabilecek...

Ayrıca Trabzonspor ortasahası eldeki iyi yerli yıldızların yanına yapılabilecek bir iki  yabancı takviyesi ile yıldızlaşabilir.

 

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..