Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Şubat '13

 
Kategori
Teknoloji
 

Süper Mario

Süper Mario
 

Süper Mario


Bir çok kişinin çocukluğunun vazgeçilmez oyunudur süper mario… Süper mario oyunu ile büyüyen bir çok kişi vardır, hatta süper mario oyunu ile büyümeyen kişi sayısı oldukça azdır diyebiliriz… Süper mario eskiden olduğu kadar olmasa da şu an da oldukça popüler bir oyundur, internette bir çok oyun sitesinde en çok oynanan oyunlar arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Mario oyunları çocukların zihinsel gelişimi için de oldukça önemlidir, tıpkı bir çok oyunun olduğu gibi. Çocukların internette gezinmeleri bir çok ebeveyni endişelendirir, çocukları sürekli takip edemeyeceklerinden dolayı girilecek yanlış sitelerin kötü etkilerinden korkarlar, bunu engellemek için çocukların sıkılmadan oynayacağı oyunlar bulmak gereklidir, süper mario oyunları da bu oyunlardan biridir. Süper mario oyunları akıcı, sıkılmadan oynanan nadir oyunlardandır, hele ki çocukların ebeveynleriyle birkaç kez mario oyunu oynamaları çocukları bu oyuna daha çok bağlamaktadır.

Çocuklar için ebeveynleri birer örnek modeldir ve ebeveynlerinin oynadığı oyunları oynamak onlar için kutsal görev sayılmaktadır. Çocuklar bu görevi sıkılmadan yerine getirmektedir. Çocukların oyun oynarken öğrenmeleri ve oyundan zevk almaları da oldukça önemlidir ancak bu olgular her oyun için geçerli değildir, her oyun öğretmez ve çocuklar her oyundan zevk almaz. Süper mario çocukların hem eğlenip hem öğrenmesi için oldukça önemli bir örnek oyundur, hem çocukluğumuzun hem de çocuklarımızın oyunu süper marionun yaratıcısına teşekkür ediyoruz…

 
Toplam blog
: 80
: 2949
Kayıt tarihi
: 13.01.13
 
 

Tuncay Takmaz 1975 yılında Şişli İstanbul'da doğdu. Bugüne kadar 27 kişisel sergi açtı, çok sayıd..