Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Kasım '13

 
Kategori
Müşteri Hizmetleri
 

Superonline ve n11.com

Superonline ve n11.com
 

Gecikmiş bir teşekkür yazısıdır bu. Geç de olsa teşekkür etmek istiyorum.. Zaman zaman hizmet aldığımız firmalardan bazılarıyla çeşitli sorunlar yaşayabiliyoruz. Sorunlar bazen zamanında çözülüyor bazen de savsaklanıyor. Elbette müşteri olarak sorunumuzun bir an önce çözülmesini ve aldığımız hizmetin daha kaliteli olmasını istiyoruz.

N11.com internet alışveriş sitesiyle yaşadığımız olumsuzluklar kısa süre içerisinde yetkililerin girişimiyle çözümlenmişti. Açılışa özel verilen “harcadığın kadar kazan” kampanyasından kazandığımız puanları kullanamamış ve durumu hem blogda sizlerle hem de yetkililerle paylaşmıştık. N11.com’dan Serkan Haydaroglu kısa süre içinde sorunumuzun çözümünü sağladı. Kendisine bir de buradan teşekkür etmeyi bir borç bilirim. N11.com’dan alışverişe devam ederek zaten fiilen teşekkür etmeye de devam ediyoruz :)

Superonline ile ilişkimiz baya eskilere dayanıyor. 2 yıl önce İstanbul’dan Denizli’ye taşınmamız sırasında internet bağlantımı nakletmeye çalışmış ve bir hayli problemle karşılaşmıştık. Problemimiz geç de olsa çözümlenmişti. Ama o süreçte biz de internetsiz kalmış ve psikolojik olarak hayli yıpranmıştık. Geçen gün firmadan bir yetkili arkadaş (o dönemde yazdığım blogları okumuş, ismini de vermişti ama ne yazık ki hatırlayamadım) bir problemimiz olup olmadığını öğrenmek için aradı.

Bu durum beni iki farklı şekilde sevindirdi. Birincisi firmadaki yetkili arkadaşın duyarlılığıydı tabi. 2 yıl önceki probleme dair bir blog okuyup bizi aramayı düşünmesi ince bir davranış. İkinci sevindiğim husus ise yazdığımız blogların ses getirmesi. Blog eski de olsa hala okunabiliyor ve ilgili kişilere ulaşabiliyor demek ki. Bu da bloggerler açısından güzel ve sevindirici bir durum.

Yine bu vesileyle Keskinoğlu A.Ş’ye kırık yumurtadan sonra gösterdikleri duyarlılıktan dolayı; Ariel’e beğenmediğimiz ürün ile ilgili en ince ayrıntısına kadar bizimle ilgilendikleri için;Migros’a online alışveriş ile ilgili sorunlarımıza hemen çözüm buldukları için de teşekkür ediyorum.

Hizmet sağlayan ve satanların bizlerin yani müşterilerin memnuniyeti ile yakından ilgilenmeleri genel kazanç anlamında belki pek cazip ve verimli bir strateji gibi görünmese de sosyal medyanın hayli etkin kullanıldığı günümüzde bu durum aslında birebir reklam ve satış yöntemleri gibi pekâlâ avantajlı ve güzel bir müşteri-satıcı ilişkisine dönüştürülebilir.

Ne demiş atalarımız “keser döner sap döner, gün gelir hesap döner”.

Selam ve muhabbetle..

Murat HACIOĞLU

02.11.2013, Denizli

www.murathacioglu.com

 
Toplam blog
: 656
: 1708
Kayıt tarihi
: 08.12.08
 
 

Allah kimisine “Yürü ya kulum” demiş. Ben onu “Yürü, yaz kulum” anladım. Yürü anca gidersin manas..