Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Eylül '11

 
Kategori
TV Programları
 

Süreyya Üzmez ve Başak Temel, “Balık Ankara’da Yenir”le TRT ekranında

Süreyya Üzmez ve Başak Temel, “Balık Ankara’da Yenir”le TRT ekranında
 

Balık Ankara'da Yenir


Gurme, yazar Süreyya Üzmez ve Başak Temel’in hazırlayıp sunduğu “Balık Ankara’da Yenir” programı 4 Eylül’den itibaren TRT HD ekranlarında.

”Balık Ankara’da Yenir”de 13 hafta boyunca Süreyya Üzmez ve Başak Temel, Türkiye’nin farklı köşelerinde balık kültürüne dair her şeyi izleyenlerle paylaşacak. Ankara’da, yakından tanınan ve sevilen konuklarla sohbet edecek olan ikili, daha önce tatmadıkları deniz ürünlerini konuklarına ikram edecek. Yemeklerin tarifleri ve yapılışları da aynı programda yer alacak.

Program, sevmeyene balık sevdirecek, sevene izlettirecek, evinde pişirmeyene önyargısını unutturacak, pişirene nefis tarifler sunacak. Hayatında balığa hiç yer vermemiş olanları balık tutkunu yapacak. ”Balık Ankara’da Yenir” ile şimdiye kadar hiç duymadığınız bilgiler, ünlü konuklar, leziz sohbetler ve enfes yemekler TRT HD ekranlarında olacak.

Süreyya Üzmez ve Başak Temel programda, Haldun Dormen, Ayşegül Aldinç, Yavuz Donat, Nilgün Belgün, Ali Şen, Tekin Acar, Muharrem Sarıkaya, Erkan Tan gibi yakından tanıdığınız isimleri ağırlayacak. İkili, zamansız ve usulsüz avlanmadan güzellik ve sağlığa, lezzet ipuçlarından balık kültürüne kadar farklı konuları içeren sohbetleriyle ekran karşısında olacak.

“Balık Ankara’da Yenir”, sosyal medyada da bir ilki gerçekleştiriyor. Programın kamera arkası görüntüleri, seyahatlerden notlar ve çekimlerle ilgili tüm detaylar sosyal medyada Twitter (http://twitter.com/ankaradabalik ) ve Facebook (http://facebook.com/ankaradabalik) sayfalarında program takipçileriyle ilk günden itibaren paylaşılıyor.

–TRT HD Nasıl İzleyebilirim? 

Turksat 42E 11043 V 6400 3/4
Digiturk 333.Kanal
D-Smart 110.Kanal
Teledünya 7.Kanal
Iphone ve Ipad Uygulamaları
DVB-T2 (ANKARA) 7/24 yayın

Facebook’ta Canlı Yayın: http://www.facebook.com/TRTHDTV?sk=app_218917304809582
Yayın saatleri için : http://www.trt.net.tr/televizyon/#yayin_akis_trt

Detaylı Bilgi ve İletişim: info@ikon-ltd.com 

 
Toplam blog
: 22
: 710
Kayıt tarihi
: 12.04.11
 
 

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. Stratejik planlama, kurumsal iletişim, p..