Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Temmuz '15

 
Kategori
Haber
 

Suruç katliamının sonuç analizi

Suruç katliamının sonuç analizi
 

Hollanda'da Lahey'den gelip Ulus Anafartaları kana bulayan zaten hasta ve ölmek üzere olan Güven Akkuş gibi saf insanları yine kullanabilirler.


Bazı ilginç detaylar bazı yazarların gözlerinden kaçmıyor. Bu yazarlardan biri "Eşcinsellerin hakları için sokağa çıkan HDP milletvekilleri neden SURUÇ'ta ki Kobani için yapılan etkinlikte yoktu?" diye sorgulamış. Bu olmayışı tıpkı 11 Eylül'de ikiz kulelere işe gitmeyen Yahudi kökenli Amerikalıların İkiz Kulelere uğramaması gibi anlamlı bulmuş. Nasıl? İlginç değil mi?
 
PKK'nın ve HDP'nin son yapmış olduğu iç savaş çağrılarını eleştirdim diye Kürtçü Irkçı Jön Kürtlerin hakaret ve sözlü ırkçı saldırılarına maruz kaldım. Oysa yazdığım onlarca yazıda ve ilk kitabımda Kürt halkının acılarını ve eskiden devletçe yapılan ayrımcılıkları defalarca dile getirmiş biriyim. Bana hakaret edenler kısa donlarıyla ve sümükleriyle gezerken yada henüz doğmamışken biz bu acıların dinmesi için bedel ödemiş insanlarız. Cahil her yerde cahildir zira tüm cahiller ve faşistler kördür. Neyse konu bu değil.
 
Konu;
 
Güney Kürdistan bölgesi ile Barzani-Türkiye yakınlaşması zaten D'ingilizleri kızdırmıştı. Cemaati saldıkları yetmedi, Nato üzerinden İŞİD'i saldıkları yetmedi şimdi de barış sürecini tamamen bitirecek PKK içindeki maşalarını aktive ettiler ve Öcalan'ı devre dışı bıraktırttılar. 
 
Nato ve D'ingitere önce Britanya pasaportlu MI6 katillerini Orta Doğuya yollayıp 150 sene önce ki ajanlarının yaptığını yaptılar, islamın imajını mahvettiler, barış süreci içine Öcalan tarafından zoranan PKK'ya ceza kestiler, Petrol antlaşmasını imzalayan Barzaniyide cezalandırdılar, Rusya'nın güdümündeki Esad rejiimini sıkıştırdılar. bir İŞİD taşıyla 10 larca kuş vurdu D'ingiltere Kraliçesi. Şimdilerde Nazi selamı veren fotoğrafını mahsus basına sundu ki kendisinin ne denli Emperyalist, Siyonist İllimünati başı olduğunu gizleme çabası ve Rusya Federasyonuna yanaşan İslam Ülkelerine sempatik görünme amacıydı bu.
 
"Bir nehirde iki balık kavga ediyorsa yanlarından az önce uzun bacaklı bir İngiliz geçmiştir" ata sözünü kızılderililer boşuna söylememiştir. Orta Doğu'da mezhepçi savaş devam ediyorsa Türkler ve Kürtler birbirine silah çekmeye hazırlanıyor ve iç savaş planlanıyorsa yanlarından IŞİDçi MI6 ajanı geçmiştir. Yada onlar adına çalışan Alman pasaportu taşıyan başka biri.
 
Cemil Bayık'ın açıklamalrını ve HDP'nin açıklamalarını kardeşçe dostane bulmuyorum. Kendileride çok iyi biliyorlarki İŞİD bir D'ingiletere projesidir. Ancak korktukları için D'ingiltereyi hedef alan açıklama yapamıyorlar.
 
İŞİD'in elindeki silahlar İsrail malı, peki bu nasıl açıklanabilir? İsrail, Britanya'nın Ortadoğu karakoludur. D'ingiltereden habersiz kimseye silah veremez.
 
Suruç'taki İŞİD'in bombalı eylemine karşılık mutlaka tıpkı Ulus'ta 2007 yılında Anafartalarda katliam yapan Hollandadan gelen zaten kanser hastası önceden bir MLKP'li olup sonrada PKK'ya geçen Güven Akkuş gibi genç aklı çelinebilir alevi kökenli içi hınç dolu birini intikam amaçlı canlı bomba olarak kullanacaklarını tahmin ediyorum. 
 
Ölen masumlara oluyor, olan masumlara oluyor. 
 
Birileri ellerini ovusturarak silah satmaya hazırlanıyor TSK'ya ve PKK'ya...
 
Birileri Türk ve Kürt kanından para kazanmak istiyor...
 
Birileri halkın dini duygularını sömürerek adına Hizmet dediği sistemle HİMMET soygununa hazırlanıyor...
 
Birileri bir yerlerde kanı kaynıyor ve seve seve bu oyuna atılmak istiyor.
 
Anadolu ta Hititlerden beri hak batıl mücadelesinin ana toprağı oldu, ilk dönem İsevi Hristiyan mücadelesinde ve öncesinde,  Yunan- Pers, bilinmesede Bizans döneminde Rum Ermeni mücadelesine, Selçuklu zamanında Türk Moğol, Yavuz döneminde Mezhepsel mücadelenin merkezi oldu. Şimdilerde kitlesel Kürt ve Türk savaşı çıkartılmak istenmekte.
 
Hükümete tavsiyem Nato ile olan ilişkilerinde daha mesafeli olmalı ve Nato şemsiyesi altında ülkemizde ve Polonya Litvanya gb ülkelerde ellerini kollarını sallaya sallaya gezen İŞİDçileri armut gibi toplaması gerekir, bunlar Nato ve Britanya'dan drektif alarak Kürt kardeşlerimizle aramızı açma çabasındadırlar ve ülkemizi olabildiğince Britanya'nın eskiden olduğu gb hegamonyasına sokma politikasına aracılık etmektedirler. Başakşehirde bile bulunan yüzlerce yabancı kökenli ( Rus ve Uygur pasaportlu, İngiliz pasaportluar Suriyede savaşıyor) İŞİDçiye ülkeyi terk etmeleri için yazı yollanmalı. Polonya ve Litvanyada Britanya himayesinde yaşasınlar. Türk kökenli vatandaşlarımızdan İŞİDçi olanlar zaten biliniyor Facebook paylaşımlarından bile tespit edilip evlerine baskın düzenlenmeli ve terörle ilişkisi olanlar cezalandırılmalı olmayan sempatizanlarla polis psikologlar konuşmalı ve ikna etmeli. Aynı şey ülkede kaos ve savaş başlatmaya yanlısı olan Militan veya sempatizan teröre meğilli kürtçü ve ulusalcı ırkçılarada yapılmalı. 
 
Yazdıklarım belki çoğuna saçma ve bağlantısız gelebilir ancak o kadar çok bağlantısı var ki?
 
Suruç'ta hayatını yitiren tüm Kürt ve vicdan sahibi kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyorum, yakınlarına baş sağlığı diliyorum, bu eylemi gerçekleştirenlere ve bu eylemden çıkar elde etmek isteyen fırsatçı taşeron teröristlerede ister yeşil ister kızıl olsun lanet ediyorum.
 
HDP ve KCK'yı daha sorumlu açıklamalar yapmaya pragmatist değil politik değil daha vicdani olmaya, çözüm ve barış sürecini baltalayacak açıklamalardan kaçınmaya davet ediyorum, zira D'ingilizler bir gün Kürdistan ve Anadoludan defolup giderler ancak bu toprakların asli unsurları olarak bizler beraberce barış içinde yaşamak zorundayız...
 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..