Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mart '14

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor/ böylesini görmedik!

Survivor/ böylesini görmedik!
 

Adalarını Adaya Sevimsiz Olarak Yazdırmayı Başardılar


Yıllardır ekranda salınan Survivor’ın kavgasız-dövüşsüz olmayacağını hepimiz öğrendik, ama bu kadar hızlı giriş yapan bir Survivor’a hiç şahit olmadık. Ünlülerin her zaman ki gibi yeterice ünlü olmamasına alışamadı Türkiye! Oysa Ünlüler Takımı “Şöhretini parlatmak adına” adada bulunan isimlerden oluşuyor ve bu her sene böyle olacak. Düşünürseniz bulundukları sektörlerde yeterince üne, şöhrete sahipse zaten içinde bulunduğu sektörde faal iş bağlantıları vardır ve projelerde yer alıyordur. Dolayısı ile aylarca ada kalma lüksüne sahip olamazlar. Kısaca adını hatırlatmak adına adadalar ünlüler.

Adanın ünlülerinin birbirleri ile uyumu gözden kaçmıyor. Her ne kadar Gönüllülerin kışkırtmaları sonucunda sinirlerine hakim olamasalar da kendi içlerinde oldukça neşeli ve uyumlular. Ego probleminin adanın Ünlüler tarafına uğramaması yarışmacıları daha çekici hale getiriyor. İzleyenler arasında Ünlüler Takımı hemen favori oldu.

Oysa geçtiğimiz senelerde Gönüllüler Takımı izleyenler tarafından hemen sevilir, favoriler zikredilir ve Ünlüleri yenmeleri keyifle seyredilirdi. Bu sene ise tam aksi durum ortaya çıktı ve Gönüllüler pek sevilmedi.

Hatırlar mısınız? “Doğukan Özkan bu sefer Survivor oluyor” başlıklı bir yazı paylaşmıştım sizlerle, ama Doğukan’ı adada göremedik.  Doğukan, Acun Ilıcalı tarafından 4 görüşmeye alındı ve her seferinde soru işareti ile geri gönderildi. Fiziksel olarak Turabi’den hiçbir farkı olmayan Doğukan en son görüşmeden sonra bana “Acun abi, Doğukan sen konsepte uygun değilsin dedi” demişti. Konsept Survivor Olimpiyatları diye düşündüm ve şaşırdım. 2012 yılında Survivor adasına yolculuk bileti kapmışken yerine Anıl’ın gitmesine izin veren Doğukan neden konsepte uymuyordu?

Sportif yapısı, görüntüsü, kibar ve sevecen yapısı ile bence adada bulunması gereken isimlerden biriydi. Ben ısısız adaya düşsen Doğukan’ın adada bulunmasını isterdim, çünkü avsa ava çıkar, sinirleriniz bozulduğunda sıcak ve sevecen konuşmaları ile kişiyi şarj eder ve dayanma- direnme gücünü arttırır. Ama maalesef Doğukan adaya gidemedi, götürülmedi.

İlk bölümde hafif bir soru işareti taşırken, ikinci bölümde Doğukan’ın adaya götürülmemesinin sebebi tam olarak kafamda oluştu. Evet, Doğukan konsepte uymuyordu, çünkü çok kibar ve terbiyeliydi. Yapıcı kimliği Survivor adasında huzuru sağlamaya yarardı, ayrıca sters anında sinirlerine hakim olacak ve arkadaşlarını da sakinleştirecek kişiliği ile düşünülen konsepte pek uymuyordu. Çünkü Gönüllüler adası tam bir “Gladyatörler ve Aslanlar Adası”. Gönüllüler birbirlerini parçalamazlarsa, komşu adayı parçalarlar! Seçilen gönüllüler; sinirleri zayıf, öfke kontrolü olmayan, bencil karakterleri ağır basan ve egosu yüksek kişilerden seçilmiş.

Bu arada daha adaya gitmeden sosyal medyada ünlenen Müge Uzel’in adadaki görüntüsü beğenilmedi. Makyajsız hali beğenilmeyen Müge, bu sene Gönüllüler adasının Fatmagül Fakı’sı olmaya aday. Adını araştırarak tanıtmaya çalışan magazinciler Müge’nin playboy ve  futbolcu sevgililerini bir bir ortalığa saçtı.

Ciciş Kardeşler lakabı ile ünlenen Esra- Ceyda Ersoy Twitter sayfasında “ Kültür Üniversitesi’ndeki sınıf arkadaşlarıma ne oluyor böyle? Önce “Gülce, Var Mısın, Yok Musun?”… Şimdi Müge Survivor… Burnunu yaptırmışsın, güzel olmuşsun.” deyi verdi.

 Müge Uzel hakkında başka bir iddia da "Söylemezsem Olmaz" programının sunucularından Mert Öğün'den geldi : “ Müge, GS’lı futbolcu Emre Çolak’ın eski sevgilisi” açıklaması geldi. Survivor gecesi, bir içecek reklamında görülen Müge, “Gönüllüler, ünlenme adına adadalar” savımı da hemencecik doğruladı. Ada dönüşü Müge’yi daha hangi projelerde göreceğiz bakalım?

Bu sezonun Gönüllüler Takımı sanırım agresif yapıları ile unutulmazlar kervanına katılacaklar. Bana açlar, sıcak, yağmur v.s demeyin daha “Bismilallah”, birkaç hafta sonrasını düşünemiyorum bile…

Hayatta düşüncelerinizin net olması dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

  eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..