Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mart '14

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor/ Gönüllüler mi, huzursuzlar mı?

Survivor/ Gönüllüler mi, huzursuzlar mı?
 

Çitlenbiği pek sevdik


Yıllardır ilgiyle seyrettiğim ve seyredildiğini bildiğim Survivor, bu sezon itici Gönüllüleri ile adından en çok bahsettiren Survivor olacak!

Turabi’nin, Gönüllüler adasının “Ali kıran, baş kesen”i olduğu, Sahra’nın Hürem Sultan’a öykündüğü gözlerden kaçıyor mu?

Hiç sanmam!

İzleyicinin korumayı tercihi ettiği Turabi, kanatlarının altına aldığı; Sahra, Müge ve Ertunga ile adada huzur bırakmıyor. Sadece onlar değil huzursuzluk kaynağı bir de Berna var. Burnundan kıl aldırmayan Berna, durup durup kavga çıkartıyor.

Hani bu bir kurgu desem, kim böyle kurgu yapar? Senaryo desem, kim bu senaryoyu yazar? Hadi, yazdı diyelim, kim oynamaya cüret eder?

Kimsenin aklına gelmez konuşulanlar, kavga sebepleri!

Turabi’nin, megalomaninin  doruk noktasından bizlere yansıyan kendinden emin tavırlarını, halk diliyle konuşuyorum zannedip bıçkın sözleri ve tanımlamalarını, sevginin şiddete dönüşen halini  sevenler kim, çok merak ediyorum doğrusu.

Sahra, Turabi’nin korumasının altında olmanın güvenini yaşıyor ve karakterinin pek de farkına varmayan genç bir kadın! Hürrem Sultan’ı adaya gelirken cebine saklamış belli ki, bunu da arkadan konuşmaları ile sık sık ekrana yansıtıyor.

 Müge, güzel gözlerinin arkasına saklanmış korunmak istemek duygusunu, Turabi’nin tiranlığı altında sürdürebileceği yere kadar götürmek niyetinde. Ada şartları için yetersizliğinin farkında olduğu gözden kaçmıyor ama hırsının boyunu aştığını acaba kaç kişi fark ediyor?

Adanın ağır abisi Ertunga, benim en büyük hayal kırıklığım! Dağ gibi adam, küçücük cüsseli kadınların arasında birçok oyunda eziliyor. Ada düzeni, kavgaların arabulucusu, uzlaştırıcısı yönü ise çok naif! Kızlara sarılıp, geniş omuzlarında yer vermek sizce yeterli mi? Ben, Ertunga’dan çok özel birkaç söz duymak isterdim, çünkü Gönüllüler adasının en çok hayat tecrübesi olan kişisi. Abi tavırlarıyla yapıcı bir tek söz söylemeyi düşünüyor mu? Yoksa bunları ada dönüşüne mi  saklıyor?

Berna, neden öyle? Alınacak, kırılacak, sinirlenecek, ağlayacak…Her lafın altında bir şey buluyor maşallah!

Yok kan şekerim düştü, açlıktan ne yaptığımı bilmiyordum gibi yalancıktan kendini avutacak, bizi de güldürecek söylemlerle karşıma gelmeseniz iyi olur. Bilmiyor muydunuz bunları? Survivor’ın açlıkla, yoklukla mücadele ederken, aynı zamanda güç savaşı olduğunu adaya gidince fark etmiş olamazlar. Hem ekranlarda saatlerce yüzünüz görünecek, tanınacaksınız hem de adayı keyifsiz hale dönüştüreceksiniz!

Benim Gönüllülerde favorilerim belli oldu, Yiğit ve Samantha!  

Gönüllüler adasının prensesi Samantha, prensi ise Yiğit ilan edilmeli. Hırslarını sadece oyunlar sırasında gösterip, ılımlı tavırları ile de adada huzur kaçırmamaya çalışmaları da göz önünde bulunmalı.  Samantha, son ana kadar adadaki pek çok erkeği yarışmalarda harcayacak güçte.

Yiğit, ilk günden beri genç kızların dikkatini çekti ve sosyal medyada adından hep güzel bahsettirdi. Bu hafta yanına bir de Samantha eklendi. Mücadeleci yapısı, aynı zamanda sevecenliği ile gözbebeği oldu. İzleyicinin haklı sevgisini kazandı “Çitlembik”, bundan sonra da pek çok ödül kazanmaya aday.

Hayatta seveniniz çok olsun dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..