Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Şubat '14

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor/ İşte gönüllü kadrosu!

Survivor/ İşte gönüllü kadrosu!
 

işte o isimler


Hepimizin merak ettiği sabırsızlıkla beklediği Survivor yarışması geri sayımı başladı. Ünlüler Takımı ile ilgili yazımda kadroyu açıklamıştım. “Takıma 1 kişi daha eklenebilir” diyerek de haberimi bitirmiştim.

Nefesleri kesen yarışma programı bu sezon yine büyük heyecan içinde izlenecek. Acun Ilıcalı Survivor'ın 2 Mart'ta ekranlarda olacağını twitter hesabından açıkladı. Survivor katılacak isimler bir bir açıklanırken Acun Ilıcalı'dan sürpriz bir isim geldi. Acun Ilıcalı Survivor'a katılacak bir ismi daha twitter'dan açıkladı. Ilıcalı Gökhan Keser'in Survivor'da yarışacağını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Duygu Bal, Merve Aydın,  Ahmet Dursun, Serenay Aktaş, Tolga Karel, İsmail Baki Tuncer, Eda Özerkan ve Gökhan Keser Ünlüler Takımında yer alan isimler oldu.  

Gökhan Keser
1987 İzmir doğumlu Gökhan Keser, aslen Rize Pazar lı bir ailenin oğludur. 14 yaşında hobi olarak başladığı modellik kariyerine birçok şey sığdırdı. Yurt içinde ve yurt dışında sayısız işler gerçekleştiren Keser,hobi olarak başladığı bu yolda Türkiye'nin belli başlı isimleri arasında yerini aldı.Bir yandan hayaline giden yolda "Ekol Drama Sanat Evi"nde Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi alırken, bir yandan da Sevingül Bahadır , Gül Sabar, Kevork Tavityan, Randy Esen gibi birbirinden önemli isimlerden şan eğitimi almaya başladı.Elde ettiği başarılarla beraber,gelen teklifler arasından 2006 yılında Selena dizisi ile kamera önüne geçerek geniş bir hayran kitlesi edindi.2007 senesinde en başından beri yapmak istediği tek iş ve en büyük hedefi olan,müzikal kariyeri için albüm çalışmalarına ağırlık verdi.Çalışmalarına devam ederken 2008'de Zerrin Özer'in "Ömür Geçiyor" albümünün vokallerinde de bulundu.2008 yılında "Hepsi" grubuyla birlikte yönetmenliğini Mete Özgencil'in yaptığı "Kayıp Çocuklar Cenneti" isimli sinema filminde başrolü paylaştı. Tanıtımları sinema salonlarında da dönen bu film yapımcılardan kaynaklanan sebeplerden dolayı yarım kaldı ve vizyona giremedi.Yıllardır hayalini kurduğu sahnelere Türkiye'nin önde gelen en önemli kadın solistlerinden Sıla ile adım atan Keser;uzun süre sahnede Sıla'ya vokalist olarak eşlik etti.Sıla'nın "İnşallah" ve "Kafa" video kliplerinde de bulunan Keser sanatçının 3. Albümü "Konuşmadığımız Şeyler Var"ın vokallerinde de bulundu.2011 yılının Nisan ayında "Sıla" ile düet yaptığı; sözleri Sıla Gençoğlu, müziği ise Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadır imzalı "Hadi Ordan" adlı single'ını radyolar ve dijital platformlar aracılığıyla müzikseverlerin beğenisine sunarak müzik kariyerindeki ilk işini başarıyla gerçekleştirdi.
Gökhan Keser'in "Sony Music" etiketiyle 2012 yılının Ocak ayında raflardaki yerini alan kendi adını taşıyan albümünün prodüktörlüğünü Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadır yaptı. Albümün, sözü Sıla Gençoğlu ve Gökhan Keser'e, bestesi Gökhan Keser'e ait olan çıkış şarkısı ve klibi "En Kötü Günümüz Böyle Olsun" sosyal medyada da büyük beğeni toplayarak müzik listelerine üst sıralardan giriş yaptı. Ardından kliplendirdiği Bazen ve Seninle Bozdum şarkılarıyla ivmesini her geçen gün yükseltip başarılarına yenilerini ekliyor.

Gönüllüler Takımı

Bu konu ile de bir yazı yazmış ve “Doğukan Özkan, Survivor’da yarışacak” demiştim ama ne yazık ki Doğukan gene son anda Survivor Gönüllüler kadrosunda yer alamadı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarı finalinde Turabi’nin Survivor adasına yolcu olduğunu Acun Ilıcalı’nın ağzından duymuş olduk.

“Pekiyi, gerisi nerede?” diyorsunuz, işte sürprizin gerisi:

Ekranlarda yayınlanacak olan Survivor yarışmasının, henüz yarışma başlamadan önce Gönüllüler kadrosunun resimleri internete sızdırıldı. Görünen o ki çoğu kişi daha önce Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye çıkmış kişiler. Bir diğer deyişle bu kişiler gerçek anlamda "Gönüllü" olmuyor. Ortada bir haksızlık olduğu açıkça görülüyor. Bu kadroda olabilecek isimlerden Doğukan Özkan'ın ise seçilmediğini öğrendim. Neyse bu sene olmazsa seneye Doğukan Özkan’ı Survivor da veya Acun Medya’nın her hangi bir işinde görebiliriz.

Kadroda İki tanınan isim hariç diğer isimler Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin yarışmacıları…

Samanta Mendes ( Kanal 7 ekranlarında yayınlanan “Şaka da Şuka” nın sunucusu ve model) ,  Akın Saatçi ( Adanalı, Baba Ocağı, Uçurum gibi dizilerde oynayan model ve oyuncu), Müge Üzel, Sahra Işık, Hatice Yalçınkaya, Berna Canbeldek, Turabi Çamkıran, Yiğit Dikmen, Osman Şengül, Mert Palavaroğlu.

Survivor bu sene 10 Gönüllü ve 8 Ünlü ile Dominik Cumhuriyeti’nde başlayacak. Aslında hepsi de ekranlardan geçmiş belki de dikkatinizi çekmemiş isimlerden oluşan Gönüllü Takımı için neden böyle bir çalışma yapıldı?

Acaba Acun Ilıcalı, gönüllü kadrosunu yaparken riske girmekten çekinip, adanın huzurunu mu koruma çalışıyor?

 Haydi hayırlısı!

Hayatta hayırların sizi bulması dileği ile…

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..