Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Aralık '17

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor All Star 2018 En Hırçın Survivor Yarışması Olacak!

Survivor All Star 2018 En Hırçın Survivor Yarışması Olacak!
 

Tabi ki her yıl bir diğerinden daha güçlü kadrolar ile karşımıza gelen Survivor bu sene “Çıldırmış olmalı!”. Survivor All Star ekibine bakıyorum da elimizde mülayim yarışmacı sayısı oldukça az. Demek ki bu sene bol nara, çok kavga ama lezzetine doyum olmayacak bir yarışma seyredeceğiz.

Bildiğiniz gibi yarışmacı takımların 12 kişiden oluşacağını açıklayan Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2018 yarışmasında kadroya son noktayı koydu. Koyduğu nokta ben yazımı hazırlarken kalemimin ucunu kırdı ama bu yarışma bu sefer başka yarışma olacak onu da şimdiden bize bildirmiş oldu.

Eski adıyla “Ünlüler Takımı” bu sezon yarışmada en çok ses getiren yarışmacılardan oluşacaktı o yüzden de adı “Survivor All Star” oldu. Bu takım “Gönüllüler”e karşı yarışacak. Gönüllü takımına şimdiden kolay gelsin diyorum.

Şimdi kalemin ucunu kırdıran son noktaya gelmeden elimizdeki kadroya bir göz atalım:

Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıçcı, Hakan Hatipoğlu, Murat Ceylan, Turabi Çamkıran, Ümit Karan, Nihat Doğan, Sema Aydemir, Nagihan Karadere, Merve Aydın.

Yukarıdaki kadroya bakınca zaten işler pek bir karışık!

“Gönüllülerden ilk 10 kaç kişi kalabilir ki?” soruları akıllara geliyordu. İşte o isim de açıklamayı yaptı ve beklenen kadın gücü “Voltran”ı oluşturuyor. Sahra Işık Bu sezon Survivor All Star 2018 de yarışma teklifini kabul etti.

Erkekleri kadar kadınların da; gücü, yarışma azmi, deli yüreği olduğunu göreceğimiz Survivor All Star yarışmasına da kadroya bir deli yürek kadın daha bekliyorum. Gönüllülere de şimdiden bol şans diliyorum. Hırsları ile güçleri ile ekranı sallayan Survivor All Star ekibi bu sezonda reyting rekorlarını Tv8 kanalına götürecek gibi görünüyor.

SAHRA IŞIK KİMDİR?

Sahra Işık, 1991 yılında dünyaya geldi. Voleybolcu kimliğiyle tanınan Sahra Esra Işık, Fenerbahçe’deki kariyerinin yanı sıra modellik de yaptı. 2013 yılında yapılan Best Of Model yarışmasında 3. ncü oldu ve Malezya’da düzenlenen dünya güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti. Survivor All Star kadrosunda da yer alan Sahra Işık, Pascal Nouma, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Ahmet Dursun, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın gibi isimlerle yan yana mücadele etti. Survivor’da hırslı kimliğiyle ve tartışmalar ön plana çıkan Sahra Işık, şimdiler sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Hayatta başarılarınızdan söz edilmesi dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..