Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Kasım '17

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor All Star 2018 Kıyamet Gibi Geliyor

Survivor All Star 2018 Kıyamet Gibi Geliyor
 

Her sene merakla beklenen yarışma Survivor All Star bu sefer kıyamet gibi kopacak. Aslında  Survivor mı kıyamet gibi kopacak yoksa yarışmacılar mı kıyamet kopartacak, tartışılır. Daha yeni bir kadro açıklamıştık (1) ve şimdi 2 isim açıklandı ve kıyamet şimdiden koptu!

Yarışmanın All Star ayağına katıldığı söylenen 2 isim var ben duyunca “Allah korusun” demekten kendimi alamadım. Niye mi isimler oldukça tehlikeli zaten şimdiye kadar açıklanan erkek kadrosu pek dişli ve hırçındı işte bu isimlerle tuz- biber ektik!

Ümit Karan ve Nihat Doğan isimlerinin de kadroya eklendiğinin rüzgarı duyulur duyulmaz. Sosyal medyada protestolar başladı. Bildiğiniz gibi Nihat Doğan’ın mini etekli kadınlar ile söylediği ileri-geri sözler sosyal medyada yığınlarla mesaj atılmasına ve tepki görmesine neden oldu.

Acun Ilıcalı’nın hali hazırda Nihat Doğan ismini resmi hesabından anons etmedi, anons etmemesinin nedeni ise seyircinin tepkisinin giderek büyüyeceğinden, bence akıllı yapımcı Acun Ilıcalı şu an seyircinin nabzı ölçülüyor.

Zaten Nihat Doğan ve Ümit Karan da kadroya dahil olunca bakın All Star erkekler tayfası ne hale geldi:

1.       Nihat Doğan

2.       Ümit Karan

3.       Hilmicem İntepe

4.       Adem Kılıççı

5.       Hakan Hatipoğlu

6.       Murat Ceylan

7.       Cumali Akgül

8.       Turabi Çamkıran

Sizce bu erkek kadrosunda sessizlik hakim olacak mı? Yoksa hem güçleri hem de çene kuvvetleri ile yarışırlar mı? Bence bu ekipte çok kavga çıkar çok!

Sadece kendi adalarının değil Gönüllü adasından tutun da Prens Adaları’nda bile karışıklık çıkar. Acun Ilıcalı ne yaptığını bilen bir yapımcı ve umarım her zaman ki gibi sabrını sonuna kadar korur. Bana kalırsa Acun Ilıcalı bir yerde patlar ve en az bir diskalifiye ile karşılaşırız.

 Haydi bakalım kolay gelsin! Sansasyon ise buyurun size sansasyon…

Hayatta sansasyonsuz yaşamanız dileği ile…

NİHAT DOĞAN KİMDİR? 

13 Şubat 1976 senesinde dünyaya geldi,  aslen Muşludur. Nihat Doğan ilk sanat dünyasına Türk halk müziği parçalarını seslendirerek giriş yapmıştır. 1995 yılında Kırdın Kalbimi adlı parça ile profesyonel müzik kariyerine adım atmış özellikle 2011 yılında katıldığı Survivor yarışması ile popülerliğini artırmıştır. 1976 doğumlu sanatçı Nihat Doğan İstanbul doğumludur.

Ümit Karan kimdir?

Ümit Karan, 1 Ekim 1976‘da Berlin, Almanya‘da doğdu. Futbol hayatına Berlin’in Kreuzberg ilçesinde Hertha Yehlendorf, Rather SV gibi amatör takımlarda forma giyerek başladı. 18 yaşına kadar Berlin’de yaşadı.

1995 – 1996 senelerinde Türkiyemspor Berlin takımında oynayan Karan, buradan Gençlerbirliği‘ne transfer oldu. 2001 yılına kadar Gençlerbirliği forması giyen Karan, takımının 2000 Türkiye Kupası‘nı kazanmasında önemli rolü olan futbolculardan biriydi. Bu performansı, bir çok büyük klübün ilgisini çekiyordu. 2001 – 2002 sezonu öncesi, kendisi ile ilgilenen takımlardan Galatasaray‘ın teklifini kabul etti. Galatasaray’a transferi, Ümit Karan için şüphesiz kariyerinin en önemli gelişmesiydi. Ancak, Galatasaray forması altında sahaya çıktığı ilk sezondan itibaren beklenileni veremedi. 2004 – 2005 sezonunda antrenör Georghe Hagi ile de anlaşmazlıklar yaşaması sonucu kendine takım aramaya başladı. Borussia Mönchengladbach, Hannover 96 ve Arminia Bielefeld ile sözleşme için masaya oturdu. Ancak Karan, Bundesliga takımlarının tekliflerini geri çevirerek son anda Büyükşehir Belediye Ankaraspor ile antlaştı. Kiralık olarak 2005’in yazına kadar BB Ankaraspor için oynayan Karan, henüz ilk maçında 2:1 galip gelen takımının iki gölünü de kendisi attı.

2005 – 2006 sezonunda tekrar Galatasaray forması giyen Karan, spor yazarlarına göre “tamamen yenilenmiş, farklı bir futbolcu”ydu. Galatasaray’ın şampiyonluğunda çok önemli rolü olan maçların dönmesini sağladı. Attığı 17 gol’le Gol Krallığı’nda 1. sırada iken sakatlandı ve sezonu kapattı. 2006-2007 sezonunun başında takımdaki yerini geri aldı ve Turkcell Süper Ligi’ndeki 100. golünü 18 Eylül 2006 ‘da Beşiktaş’a karşı kaydetmiştir. 2006-2007 sezonunda Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi’nde sahaya 3 maçta kaptan olarak çıktı.

2013 yılında Panama’da yapılan, Acun Ilıcalı‘nın hazırlayıp sunduğu Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında Ümit Karan yarışmayı üçüncü olarak tamamlamıştı.

(1)http://blog.milliyet.com.tr/survivor-all-star-2018--kadrosu/Blog/?BlogNo=575629

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 

Bu blog Milliyet.com.tr sitesinden 0 kez görüntülenmiştir

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..