Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mart '15

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor All Star’da Hilmi Cem Duygu’yu adaya gömdü

Survivor All Star’da Hilmi Cem Duygu’yu adaya gömdü
 

10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star, yenilenmiş yarışmaları ve güçlü yarışmacıları ile ekranda yüzünü göstermeye devam ediyor. Bu sezon sadece en iyiler yarışmıyor bir de üstüne yarışma etapları yenilenmiş ve daha da zorlaştırılmış. Bu da yarışanların zorlu etaplarda yorulmasını, aşırı adrenalini ve stresi son yudumuna kadar tatması ve tattırmasına neden oluyor.

Kıbrıs’a gitmek için yeni bir bonus yaratılmış ve 4 kez bireysel ödül alan direkt Kıbrıs biletinin sahibi oluyor. Bu da kişilerin kendileri için yarıştıkları etaplarda performans ve konsantrasyonunu gösteriyor. Şimdiden adada açlık sinyalleri Ünlüler adasında çalmaya başladı. Patatesleri, yumurtaları ve mercimekleri adalarına taşıyan Gönüllüler için hayat şimdilik iyi, erzak bitince durumu tekrar değerlendiririz.

Ahmet Dursun’un mide krampları, Pascal’ın horlaması adayı sarmışken asıl problemli kimlikler de birer birer kendini göstermeye başladı. Şaşırdık mı, tabi ki hayır! Hakan- Turabi çekişmesi o kadar belirgin hale geldi ki Acun Ilıcalı olaya el atıp son noktayı koydu. Artık Turabi hiçbir yendiği karşı takım oyuncusuna yaklaşmadan sevinecek. Sonuç nedir, tabi ki Turabi şaşırtıcı ve abartılı sevincini sürdürüyor ama araya mesafe koymak zorunda. Turabi’yi seversiniz, sevmezsiniz o sizi ilgilendirir ama insana, dostluğa önem veren biri olarak kendini tanıtan Turabi’nin insan psikolojisinden anlamadığı belli. Sporcular hele ki erkek sporcular taşıdıkları Testosteron hormonu yüzünden biraz sinirli olur. Yanına bir de adrenalin ve stres eklerseniz muhteşem üçlü bir araya gelir. Bu sebepten kazanan sporcu, sevinç gösterisine bir asalet katmak zorundadır. Aksi taktirde savaş çıkar! Turabi’den centilmence yarışmasını bekliyorum yoksa hata mı(!) ediyorum?

Reytingleri ve reklam gelirlerini Tv8’e taşımaya çalışmak için yapılanlar sonucunu gösteriyor. Her an uzun uzun reklam araları, her yerden fışkıran reklam logoları, kendini bize hatırlatan markalarla bir Survivor sezonu daha geçiriyoruz. Zaten beklenen de buydu!

Yarışmacıların aralarında şimdiden çıkan gök gürültülü sağnak kavgaları engellemek diğer yarışmacıların görevi gibi oldu. daha yolun başında bu kadar kuvvetli kavgaların, göğüs göğüse tartışmaların çıkacağını hiç beklemiyordum. Ne yazık ki kadın yarışmacıların da  erkek kavgası kokan görüntüleri benim canımı pek sıktı. Seda Ve Duygu arasındaki külhanbey tavrı eleme gecesi Duygu’nun adaya veda etmesiyle sonlandı.

Survivor tarihinin ilklerinin de gerçekleştiği yarışma programında belki de bir daha hiç yaşanmayacak bir ilk ve acı bir son yaşadık. Duygu Çetinkaya’nın elenme gecesi Hilmi Cem İntepe, kendi ricasının yerine getirilesini istedi ve Turabi de Hilmi Cem’in ismini önerdi. Bir yarışmacının isminin önerilmesi o yarışmacının adaya yüzde elli vedası anlamına geliyor. Her ne pahasına olursa olsun oradan bir cenaze çıkacak ve bir yarışmacının kor gibi yana ateşi sönecekti. Değişik bir taktikle hem de Duygu’nun elenme potasına girmesi için düşünülen taktik çalıştı. Herkes tarafından karın ağrıları ve mide krampları ile süren bekleyiş dualar ve sevinç iniltileri ile Duygu’nun elenmesiyle sonlandı.

Hilmi Cem, Duygu’nun gitmesini ve adaya huzur gelmesini istemişti. Bence bu gözle görünür bir egosal savaşın da ayak sesleriydi. Duygu’nun arada telaffuz ettiği “ ben daha önce de ünlüydüm”, “ kendine reyting saylamak için benim adımı kullanma”, “siz kimsiniz, ben Duygu Çetinkaya’yım” tavrı ayağına öyle bir dolandı ki asaletten uzak, ego patlamasının zirve yaptığı anda Hilmi Cem, Duygu’nun son sürat giden egosuna iğnesini sokup, havasını söndürdü.

Bu hareket doğru bir hareket miydi diye düşünmenin artık bir manası yok! Çünkü riskli ama ada halkı için önemli ve doğru bir adım atıldı. Biri Duygu’yu adadan gönderecekse bu kişi Hilmi Cem’den başkası olamazdı sonunda da Hilmi Cem, Duygu’yu adaya gömerek, zafer yumruğunu havaya kaldırdı. Bu hafta neler olacak bekleyip görmekten başka çaremiz yok! Her anı hızlı, hırslı ve son sürat geçen yarışma izleyenlerin nefesini kesmeye devam edecek.

Hayatta nefesinizin gücünün çok olması dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

     

    

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..