Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Haziran '15

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor All Star’da oyum Merve Aydın’a

Survivor All Star’da oyum Merve Aydın’a
 

Merve Aydın’ı seversiniz, sevmezsiniz buna karışamam ama bazı şeylere dikkat çekebilirim diye klavyemin başındayım ve fikirlerimi sizlerle paylaşacağım.

Merve Aydın, sporcu olarak tanıdığımız başarılı bir kadın Survivor ile daha çok kitle ismini öğrendi. Bu sezon Survivor All Star’a çağrılıp, son on yılın en “Survivor’ı” olmak için 22 kişi ile adaya yerleşti. Arada antipatik gelecek pek çok şey yapmış olabilir ama O’nun derdi sempatik olmak değil, kendini olduğu gibi göstermeye çalıştı, rol yapmadı haliyle de “Sevgi Böceği”niz olamamış olabilir.

Bütün Survivor’ları bir gözden geçirin ve bana O’nun kadar temiz, sportmence yarışan, rakibine saygılı birini gösterin. Kadının gücünün çıktığı en üst noktayı gösteren yarışma şeklini, kendini yarışmaya hazırlarken beynini hedefe kitleyişini, Amazon görüntüsünün altında aslında tempo tutacak, yüreğini okşayacak kişilere ihtiyaç duyan duygusal kadını bize göstermekten kaçmadı, korkmadı. Tam aksine herkes Ondan korktu!

Merve’nin 3. koltuk için yaptığı yarışı kaybetmesindeki en büyük neden Psikolojisinin bozulması, yalnızlığının büyümesi, rakip oyuncuların birleşip tek başına Ona saldırmasıdır. Ne Merve Aydın’mışsın ki topu bir olup seni yıkamadılar. Günlük normal aldığı kalori miktarı diğer yarışmacıların çok üstünde olduğu için açlığa dayanması da daha zor oldu. Survivor All Star’a katılan kadın yarışmacılara dikkat ederseniz, hiç birisi Olimpiyatlara hazırlanmıyor. Evet, spor yapıyorlar, sporu yaşam biçimi olarak kabul etmişler ama fit olmak, fit kalmak (Özlem dışında) daha önemli. Oysa Merve Profesyonel bir atlet! Adada yarışırken bile diğerlerinden daha fazla kalori harcıyor. Haliyle de hindistancevizi Onu kesmiyor.

Ayrıca, Merve 2016 Rio De Janeiro Olimpiyatları’nda ülkemizi 800 metre atletizmde temsil edecek. Bunun için de paraya ihtiyacı var. Sponsor bulamıyor, devlet desteği yok, olimpiyatlara hazırlanacak. Bu da ekip işi ve hiçbir şey bedava değil;  diyetisyen, koşu antrenörü, psikoloğu, fitness antrenörü…yani Merve’nin bu paraya çok ihtiyacı var. O konforu için değil, ülkesine madalya getirmek için harcayacak bu paraları, isterseniz biraz düşünün!

Gücünü aslında milyonlardan almalısın Merve! Burada, ekranlarının başında gözünü kırpmadan seni seyredenler, sen yarışırken sana tempo tutanlar, sen kazanınca evinin salonunda şenlik havası esenler var. Onlara güven, gene seni yalnız bırakmayacaklar!

Merve Aydın’ı Survivor All Star’ın tek galibi olarak görmek istiyorum. Velev ki kazanamadı, gene de o adadan tek galip olarak Merve çıkacak çünkü gerçekten tam bir Amazondu ve yarışı hiç bırakmadı.  

Hayatta yarışı hiç bırakmamanız dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..