Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '12

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor birleşme partisine bir dünya yıldızı geliyor... ''Ludacris''

Survivor birleşme partisine bir dünya yıldızı geliyor... ''Ludacris''
 

Dünyaca ünlü rapçi Ludacris Survivor birleşme partisine geliyor...


Daha önce Var mısın Yok Musun yarışmasına Paris Hilton, Christina Aguilera, 50 Cent, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio gibi dünya yıldızlarını getiren Acun Ilıcalı ve ekibi bu sefer Survivor için bir dünya yıldızı daha getiriyor.

Survivor'de 2 ada birleşiyor. İşte bu birleşme partisine dünyaca ünlü rap şarkıcısı Ludacris katılacak. Ludacris yapılan teklifi kabul ettiğini şu sözlerle açıkladı: ''Dostum Acun beni partiye davet etti.Komşuları uyutmayacağız ve harika vakit geçireceğiz" dedi. 

Survivor'deki yarışmacılar birleşime Ludacris'in katılacağını büyük bir coşkuyla karşılarken; Mustafa Topaloğlu ise '' Eğer birleşime kalırsam onunla bir rap şarkıda düet yapmak isterim'' demişti. Merve Büyüksaraç'ın elenmesiyle adada kalmayı başaran Mustafa Topaloğlu'nun Ludacris ile yapacağı düet merakla bekleniyor.

Bakalım Ludacris'in katılacağı Survivor Ünlüler - Gönüllüler birleşim partisinde neler yaşanacak?

Ludacris kimdir?

11 Eylül 1977 tarihinde, Amerika'da Illinois Eyaleti'nde doğmuştur. Gerçek adı Christopher Brian Bridges'tır. Rapçi ve aktördür. Menajeri Chaka Zulu'yla beraber Disturbing tha Peace Şirketi'ni kurmuştur. ABD'de 17 milyon, tüm dünyada 24 milyon albüm satışı yapmıştır. Ludacris, MTV ve Grammy Ödülleri'ni kazanmıştır. 

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..