Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mayıs '12

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor'da Almeda neden elendi?

Survivor'da Almeda neden elendi?
 

Almeda yapılan SMS sonucunda elenen isim oldu


Survivor Ünlüler Gönüllüler'de bu hafta yapılan konseyde kullanılan oylar sonucu Begüm ve Almedia SMS'e kalmıştı. SMS sonucu yarışmanın favorilerinden olmasına rağmen Almeda elendi.

Almeda ile Begüm arasında son zamanlarda yapılan yarışlarda Begüm çok başarılı olmasıyla dikkat çekerken Almeda ise Survivor'ın sitesinde Anıl'dan sonra en fazla hayran sayısına ulaşan yarışmacı olarak dikkati çekiyordu. İşte bu yüzden bir tarafta yarışmalarda başarılı Begüm diğer tarafta ise hayran sayısı en çok olan yarışmacılar arasında olan Almeda arasında kimin kazanazağı merak konusuydu. Yapılan SMS sonucu Begüm'ün kazanması yarışmalardaki başarısından dolayıilk olarakakıllara gelebilir. Ancak Almeda'nın elenmesinde başka etkenlerin olduğunu da söyleyebiliriz.

Geçen hafta ki konseyde Alp ile Anıl'ı karşı karşıya getirmek için Anıl'a oy verdiğini itiraf eden Almeda iki yarışmacının hayranları tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Alp ve Anıl'da Survivor'da en çok hayranı olan yarışmacılar arasında olduğu için bu iki yarışmacının hayranları Almeda'ya tepki olarak Begüm'ü SMS'te destekleyip Almeda'nın elenmesini haklı olarak istediler.

Ayrıca Almeda'nın yarışmada en iyi anlaştığı Nihat tarafından sembol oyununda korunduğunu ve ödül oyununlarında da kazandığında Almeda'yı seçtiğini biliyoruz. Ama Nihat hayranları Twitter'da Begüm'e oy verme kampanyaları başlattılar. Çünkü Nihat'ın 2 sembol'ü vardı. Eğer Nihat 3 sembole ulaşırsa 4 kişinin yarışacağı finale doğrudan kalmış olacaktı. Almeda'nın elendiğinde sembolünü Nihat'a bırakacağını bilen hayranlar Almeda elensin diye Begüm için oy kullanmaları için Twitler ve mesajlar yolladılar.

Hem Anıl ve Alp'in hem de Nihat'ın hayranları Begüm'e destek verince Almeda'nın hayranlarının tek başına oyları Begüm'ü elemeye yetmedi ve yarışmaya veda etmiş oldu. Beklendiği gibi Almeda da daha önce Merve'nin kendisine elenirken bıraktığı sembolü Nihat'a verince Nihat'te Anıl'dan sonra 4 kişinin yarışacağı finale katılmayı garantileyen 2. yarışmacı oldu. Bundan sonraki haftalarda 4'lü finale sadece 2 kişilik yer kaldı. Hasan, Begüm, Hayim ve Cevher önümüzdeki 2 hafta da 4 'lü finale katılmak için birbirleriyle mücadele edecekler ve 4 kişiden sadece 2 kişi daha Nihat ve Anıl ile birlikte finalde mücadele edecek.

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..