Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mayıs '12

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor'da Alp evine Anıl finale

Survivor'da Alp evine Anıl finale
 

Survivor'den elenen Alp dokunulmazlık sembollerini Anıl'a vererek onun finale kalmasını sağladı.


Survivor Ünlüler Gönüllülerde bu hafta dokunulmazlık oyununda finalde Hasanla tartışan Alp ile onun adadaki en yakın arkadaşı Anıl SMS'e kalmıştı. Halk oylamasında daha az oy alan Alp yarışmaya veda etti.

Yarışmanın başından beri yaptığı stratejilerle dikkat çeken Alp bu hafta yaptığı yalnış strateji ile kendi sonunu hazırladı. Hasanla tartışıp herkes beni yazsın diyen Alp herkesin kendisini yazacağını düşündü. Böylece kendisi de Nihat'ı yazıp Anıl'a da Cevher'i yazdırarak 3'lü SMS'den nasıl olsa kurtulurum planı içersindeydi. Ancak yarışmacılar bu planı farkedince 3 oyu Alp'e ve 3 oyuda Anıl'a paylaştırınca 2 kanka SMS'e kalmış oldu.

SMS'de daha az oyu alan Alp yarışmadan elendi. Ancak elenirkende Anıl'ın 4 yarışmacının Kıbrıs'ta yarışacağı finallere katılmasını sağladı. Bildiğiniz gibi pazartesi günleri oynanan sembol oyunlarında 3 sembolü alan yarışmacı tam 3 hafta konseyde yazılamayacaktı. Daha önce bu hafta konseyde SMS'e kalan 2 yarışmacınında 2'şer sembolü vardı. Bu sembollerin en büyük özelliği de elenen yarışmacının kalan yarışmacı arkadaşlarından istediğine sembolleri devredebilmesiydi. Daha önce Merve Büyüksaraç kazandığı 1 sembolü elendikten sonra Almedia'ya devretmişti. İşte bu yüzden çok samimi olan Anıl ile Alp elenmeden önce karar aldılar. Hangisi elenirse kazandığı sembolleri diğerine verecek böylece elenen evine giderken kalan adını finallere yazdıracaktı. SMS sonucu Alp elenince sembollerini Anıl'a verdi. Böylece Anıl'ın 4 sembolü oldu. Zaten finale 3 hafta kalmışken 3 hafta boyunca yazılamayacak olan Anıl böylece adını finale yazdırmış oldu.

Sembol oyunları toplam 11 hafta boyunca oynanacak. Böylece amaç sembollerden sadece 3 yarışmacının yararlanması ve 4. finalistin SMSle belirlenmesidir. Bugüne kadar 10 sembol oyunu oynandı. Haftaya son sembol oyunu oynanacak. Bu yüzden sembol oyunuyla finale kalma hakkı sadece daha önce 2 sembol hakkı olan Hasan ve Nihat'te bulunuyor. Bu yüzden bu hafta son sembol oyununda adını finale yazdırmak için Hasan ile Nihat arasında sembol finali yaşanacak diyebiliriz

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..