Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mayıs '12

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor'da Alp'in final hesapları

Survivor'da Alp'in final hesapları
 

Alp finale kalabilmek için yere çubukla stratejiler çiziyor...


Survivor Ünlüler - Gönüllüler'de final yaklaştıkça yarışmacılar son 4 kişinin yarışacağı finalde yer alabilmek için ellerinden geleni yapıyor. İçlerinde biri var ki finalde kalabilmek için kulisten tut, hesap kitaba, yarışmacıları laflarla etkilemekten, oyunları kazanma hesapları yapmaya kadar herşeyi deniyor. Bu yarışmacı tabiki Alp Kırşan...

Alp'in Nihat'a karşı kulisi

Adalar ilk birleştiğinde adadaki  yarışmacıları '' Anıl, Mustafa abi ve ben hariç diğer herkes yarışmaya gelmiş. Biz eğlenmeye geldik'' diye eleştiren Alp Kırşan aslında kendi içindekileri arkadaşlarına yüklemeye çalıştığı son zamanda yaptıklarıyla ortaya çıktı.

Özellikle Nihat'ı yarışmadaki en büyük rakibi gören Alp Kırşan, önce Nihat'ı Gönüllülerle kulis yaparak konseyde yazdırmayı başardı. Kendi de Hasan yada Cevher'i yazacak ve böylece adadaki en büyük rakiplerinden birinden kurtulacaktı. Nihat Konsey'de adada kalmayı başarınca Alp'in yaptıklarını Gönüllüler'den öğrendi ve göz yaşlarına boğuldu. Ancak Alp'le bu konuyla ilgili hiç birşey konuşmayan Nihat tepkisini konseyde Alp'in adını yazarak gösterdi. Bu tepkiye kızan Alp; bunun tepkiden çok Nihat'ın ona karşı bir oyunu olarak değerlendirmeside gerçekten çokilginçti. Çünkü Nihat'ı sürekli eleştiren ve başkalarına karşı onun hakkında sürekli olumsuz konuşan Alp'in kendisiydi.

Çubukla strateji çizme

Alp; Anıl'ı ve elenmeden önce Mustafa Topaloğlu'nuda alarak Konsey , dokunulmazlık oyunu ve sembol oyunu öncesi çubukla yere çizgilerle kafasındaki stratejileri anlatıyor. Dokunulmazlık oyunu öncesi yere çubukla yarışmacıların adını yazarak kimin elenmesi gerektiğini anlatan Alp sonunda Cevher isminde karar kılıyor. Nihat ve Hasan gibi güçlü isimleri yazmamalarının sebebi ise Alp'in konseyde kendi adının çıkma ihtimalini düşünerek oyu daha az olan ancak oyunlarda güçlü olan Cevher'i gözüne kestirmesiydi.

Aklı sembol oyununda

Alp'in son zamanlar aklı fikri sembol oyununda. Sürekli bu oyunu kazanmaları gerektiğini Anıl'a anlatan Alp; her ikisininde 2 sembolu olduklarından 1 sembol daha aldıklarında 3 sembola ulaşacakları için yarışmanın kuralı gereği tam 3 hafta  yazılamayacak olması ve bu finale kadar yazılamayacakları anlamına gelmesi sebebiyle yine bu yarışmalar öncesi çubukla Anıl'a sembol oyununun önemini anlatıyor.

1 Sembol oyunu daha kazanırsa Alp 3 hafta yazılmadan finale kalmanın yanında konseyde rakip olarak gördüğü ancak kendi adınında yazılacağı korkusuyla bir türlü adlarını yazmaya cesaret edemediği Hasan ve Nihat'ı da artık kendi konseye çıkamadığı için rahatça yazacak. Alp'in hedefi böylece finalde yarışma ve oy potansiyeli daha düşük yarışmacılarla yarışarak Survivor'u kazanmak olacak.

Bu hafta sembol oyununu Nihat'ın kazanması ve onunda 2 sembolü olmasından rahatsız olan Alp; bu haftaki sembolü mutlaka kazanması gerektiğini sık sık Anıl'a anlatıyor. 

Alp'in arkadaşlarını buraya yarışmakiçin gelmişler diyip sürekli hesapkitapiçinde olması , kulislerle ve stratejilerle yarışması onun kişiliğiyle çeliştiğinin en büyük göstergesi olsa gerek...

 

 

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..