Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Nisan '13

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor'da Bizans oyunları

Survivor bu sene geçmiş yıllara göre biraz daha sönük geçiyor. Gladyatör takımı gibi sunulan Gönüllüler takımın balon misali her oyunda patlaması Acun Ilıcalı’yı bile çileden çıkarttı. Son konseyde bu sezonun Gönüllülerini “Survivor Tarihinin En Kötü Takımı” seçmesi bunun en açık göstergesi…

Ama benim değinmek istediğim başka bir nokta var. Cumartesi günü yayınlanan Survivor günlüğünde Gönüllüler yolu şaşırıp bir ödül oyunu kazandılar. Sonrasında Ünlüler adasında bir tartışma izledik.

Tartışmanın geliş şeklini ve sunuluş biçimini kendi içimde gözlemlemeye çalıştım ve ortada cidden bizans oyunlarının döndüğüne karar verdim.

Şöyle ki… Irmak Atuk ve Nazenin Tokuşoğlu, oyunda ki konumları neticesinde (her şey süt liman giderse şayet ) ünlüler tarafından yazılacak 2 isimdir. Ya önce Nazenin yazılır ya da Irmak… Bunu her bir birey ve hatta yarışmacı idrak edebilir. Sanırım bundan olsa gerek, Irmak Atuk cumartesi günü aldıkları yenilgi sonrası kendini güvene almak adına, bütün okları Nazenin Tokuşoğlu’na  yöneltti.  Takıma destek olmadığını ve bir kaç garip şey savurdu durdu. Sonuç olarak bu ikili karşı karşıya kaldı ve birilerinin taraf olması istedi.

Bu tartışmadan kim galip çıkacak bilmiyorum ama Irmak Atuk, ilginç bir atakla oyunu kuralına göre oynadı. Ama bu onun Survivor olduğunu gösteriyor mu ki? Tabi ki hayır…! Sadece günü kurtarmaya yeltendi… hepsi o kadar.

Volkan Türkcan

vturkcan@televizyondizisi.com

https://twitter.com/yerlidizi

 
Toplam blog
: 57
: 3584
Kayıt tarihi
: 07.01.12
 
 

Ege Üniversitesi Bilgisayar Programcılığından mezun oldum. Bilgisayar ve İletişim sektöründe çalı..