Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Nisan '14

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor'da dengeler değişecek mi?

Survivor'da dengeler değişecek mi?
 

Ve olan oldu!

Adaların birleşmesinden önce gönüllülerin sayıca az kalması sonucu, program formatta değişikliğe gitmek zorunda kaldı ve ünlülerden 2 isim gönüllülere geçti

Değişiklikle birlikte Tolga Karel'e adadaki malum olaylar sebebiyle, kesin gidici gözüyle bakılıyordu. Yanında ki isim belki belli değildi ama Akın ve tayfası Tolga'dan sonra Duygu Bal gitsin kafasındaydı.İsmail ve Ahmet belki renk vermiyordu fakat Ahmet'in de Duygu'yla olan problemleri biliniyordu.

Öte yandan Tolga, Serenay ve Duygu'nun Akın'ı herhangi bir konsey olduğunda yazacağı aşikardı . 

Merve'nin ise Tolga'yla özellikle yemek konusunda anlaşamadığını herkes biliyordu. Yani normal şartlarda Gökhan, Akın, Merve garanti 3 oy Tolga'ya idi. Akın'da 3 oy alsa tahminim, Tolga ve Akın'ın karşı tarafa yani gönüllere geçer idi.

Akın'ı yazacaklar tahminim tuttu fakat Akın ve arkadaşlarının Duygu'yu da yazıp, Tolga ile Duygu ikilisini onların yazacağı biriyle eşitleyip 3 aday çıkarma planları ise suya düştü. 

Sadece Gökhan Tolga'yı yazdı evet burası gerçekten garipti rahatsız olunan, tartışmalara meze olan Tolga Karel'e sadece bir oy cıktı. Renk vermeyen İsmail Baki ve Ahmet Dursun, Duygu'yu yazdı. Merve'de (şaşkınlıkla karşıladım) İsmail Baki'yi yazdı.  

Sonuç olarak 3 oy alan Akın ve Duygu gönüllülere geçmiş oldu. Duygu açısından bilemem ama Akın'ın gönüllere geçmesi gönüllere güç ünlülere kayıp olucaktır. Bir başka önemli olan husus da Akın'ın Yiğit'le ve pişman olan Sahra'yla arasının çok iyi, Turabi'yle ise de berbat olması. Üstüne birde adada Tolga'dan sonra en kötü olduğu isim Duygu'da var tabi gönüllere geçen. Durum acayip karıştı.

Bu sonuçlardan sonra genel manzaraya bakacak olursak ne kadar karışık ve kaos da gözükse, gönüllüler Yiğit, Sahra, Akın ve Müge bir grup Turabi ve onu tanımak için çok meraklı olduğunu belli eden Duygu Bal ise bir grup olucak gibi.

Ünlülerde ise sonuçlar itibariyle yalnız kalan bir Gökhan Keser karakteri var karşımızda. Gökhan, Akın'ın gitmesi sonucu, çok mutsuzdu konseyde. Merve ve Serenay daha da yakınlaşacaklar gibi. Zafer Tolga'nın gözüküyor, Tolga yanına, Akın'ın gitmesinden sonra Gökhan'ın tepki göstermesiyle, ona cephe alan İsmail ve Ahmet'i çekebilir.  

Evet dengeler değişiyor. Ada da sinirler daha da gerilecek gibi. Turabi takımın performans yükünü Yiğit'in son haftalarda düşen performansıyla tek başına çekmeye başlamıştı, e tabi artık Akın'la paylaşacak gibi bu onu sorumluluk açısından rahatlatabilir. Dediğim gibi yarışma asıl şimdi başlıyor! Özellikle takımların tekrardan dengeye gelmesini sağlamak için gidilen bu format değişikliliği başarılı olacak gibi. Acun medya heyecanı yeniden getirebilecek mi bu fotmat değişikliğiyle görücez önümüzde ki haftalarda.

Rıdvan YAĞIZ

rdoygz@gmail.com

 
Toplam blog
: 19
: 401
Kayıt tarihi
: 23.02.14
 
 

Yaşadıkça öğrenildiğine inanan öğrenecesi bir insandır. Kendini herhangi bir yere ait hissetmez a..