Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mayıs '13

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor’da Ünlüler için şok karar! Adada dengeler değişiyor

Survivor’da Ünlüler için şok karar! Adada dengeler değişiyor
 

Böyle zulüm görülmedi! Her şey Ünlüler için Gönüllülere kıyaslandığında Toz Pembe’ydi. Evet, yerlerde süründüler, hayatlarında tatmadıkları çamurun tadını çıkardılar, suların içinde batıp - çıktılar, dizleri sürünmekten aşındı… Ama, bakıldığında hep kazanan taraf onlar oldu. Sofralar kuruldu, karınları ara da sıra da bayram etti. 4 kaşık (midye kabuğu demeliydim) pilavla sabah kahvaltısı. Bol balıkla geçen protein bombardımanı…  Yuvarlanıp gittiler! Ta ki bu geceye kadar, şimdi olanlar oldu…

Oldu da bu Ünlüler için iyi mi oldu? Ünlüler bildiğimiz gibi Gönüllüler’den 1 oyuncu fazla başladı ada macerasına. Tesadüfler tesadüfleri izledi, bakın şu kaderin cilvesine eşit sayıda 2 kadın yarışmacı ile son düzlüğe girildi(!). Bu arada erkek sayısında Ünlüler, Gönüllülerden 2 erkek fazla olarak dönemeci döndü. Döndü de Acun Ilıcalı’nın müdahalesi ile erkek sayısının eşitlenmesi gerektiğini öğrenince, Ünlüler şoka uğradı.

İşte bu akşam ünlü erkeklerimizden biri gönüllü olmak üzere gönülsüz olarak kaotik topluluğa katılacak. Gönülsüz diyorum çünkü en çok oy alan Gönüllülere kendi isteği dışında transfer edilecek. Artık ceza mı desem bilemedim, ama giden erkeğe ceza Gönüllülere de yeni parça - pinçik edilecek av olarak feda edilecek. Gönüllüler başta güç eşitlemesi için mecburen sevinecekler ama gelenin aslında uzaktan uzağa asıl düşman olduğunu fark edecekler. Her ne kadar kendileri için gelen bu isim onlar için değerliyse de gelen kişi için ilk 4 önemli.

Bence Ünlülerden hangi erkek Gönüllülere gidecek olursa olsun inanın yazık olacak. Şimdi bir düşünelim mi?

Dağhan, Gönüllülere sürgün edilirse her halde önce Bozok’un yokluğundan istifade dizginleri ele geçiren Duygu ile bir güzel kapışacaktır. Yandaş aramasına gerek yok, çünkü yandaş olacak erkekler de hazırda bulunuyor. Ama, Dağhan’ın Hilmicem ve Murat gibi Duygu’nun üzerine yürümek eylemine girmeyeceğini de söylemeden geçemeyeceğim.

Doğukan, Gönüllülere sürgün edilirse Fatmagül ile sıkı-fıkı arkadaş olur. Terbiyesi gereği Duygu ile ağız dalaşına bile girmeyeceğini de hepimiz fark etmişizdir sanırım. Kendi halinde bir yarış içerisine girip, içine kapanacaktır.

Cengiz, Gönüllülere sürgün edilirse gene sinirlerini bozacak tek kişi Duygu olmayacaktır. Son yarışmalarda Hilmicem’e gizli gizli hırslanıp, kinlendiğini gördüğüm için bence her ikisi ile de çeşitli sebeplerden dolayı bir kapışma yaşayacaklardır.

Ama Ümit Gönüllülere sürgüne giderse bol-bol ağız dalaşına kulaklarımız doyacaktır. Duygu ile adaları ayrı iken bile tartışma içerisine giren Ümit, Duygu’ya zaten tahammülünü yitirmiş durumda. Bu da bize iki aşığın sazları elinde atışması gibi gelecek. Bakalım laf ebeliğinde kim kimi geçecek?

Bunların hepsi bir varsayım, bu Survivor da bir oyun kısaca oyunun kuralı gereği yeni kanunlar işlerken bu sefer kaybettikleri izleyiciyi tekrardan ekran karşısında koltuklarına çivileyecekleri de kesin görülüyor. Yani bu düzen değişikliği ‘’Yarış yeni başlıyor’’ tadını bizlere ekran karşısında tattıracaktır.

Eğlene güle Atalay Demirci’nin esprileri ile Gönüllüler adasına yolculuk başlayacak.  Bu da bana ‘’Cehenneme yolculuk’’ gibi geldi. Ne de olsa Ünlüler adasında hır-gür olsa da Gönüllüler adasından daha huzurlu olduğu kesin.

Ben siz istemeden fikrimi açıklayayım son dördü hak eden dört kişi var onlar da hali hazırda Ünlüler adasında yaşıyor. Fanlar ne kadar destek verir bilmem, ama Duygu’nun ada dönüşünde set kapılarını çok çabuk da aralayacağını sanmıyorum. Çünkü kimse huysuz biri ile çalışmak istemez.  Keşke bu sözlerimi duysa da biraz da olsa kendi imajı için başka bir yol çizse.

Bu sezon Survivor’a katılanlar aslında kast ajansları tarafından tek tek aranıp, çağrıldığı içindir ki diğer Survivor’lar kadar başarılı olamadı.  Bu sadece Gönüllüler için geçerli değil, Ünlüler de bir şekilde iş olursa diye kart bırakanlar arasından Survivor’a geldiler.

Bence bir daha ki sefere Acun da seyirciyi düşünerek seçimde biraz daha titizlik gösterecektir. Sadece reyting değil iyi iş çıkarmak için huzur da lazım…

Hayatta seçimlerimizin huzurumuzu kaçırmaması dileği ile…

http://televizyongazetesi.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..