Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mayıs '12

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor'dan Ludacris geçti

Survivor'dan Ludacris geçti
 

Ludacris Survivor birleşme partisinde konser vermeden önce yarışmacılarla birlikte döner yedi.


Survivor Ünlüler - Gönüllüler'de 6 yarışmacının elenmesiyle adada 10 yarışmacı kaldı. Bu artık adada takımların birleşmesi anlamına geliyordu. Bu sene ki birleşme partisi diğer Survivorlerden farklı bir süpriz yarışmacıların oldu. Dünyaca ünlü rapçi Ludacris Survivor'ın birleşme partisine katıldı.

Ludacris'i kapıda karşılayan Acun Ilıcalı onu yarışmacılar için hazırlanan ziyafete doğru götürdü. Daha önce yediği döneri çok beğenen Ludacris için Acun Ilıcalı döner hazırlattı. Yarışmacılarla birlikte yemek yiyip onlarla sohbet eden Ludacris yarışmacıların komik görüntülerinden oluşan videoyu onlarla birlikte izledi. Yemek bittikten sonra Acun ile birlikte sofradan kalkan Ludacris yarışmacılar için vereceği konsere hazırlanmak için kulisine geçti.

Ludacris'in şarkılarıyla eğlenen Survivor yarışmacıları ve Dominik vatandaşları felekten bir gece çaldılar. En güzel şarkılarını Survivor için seslendiren ünlü rapçi bir şarkısında Almedia'nın güzel dans ettiğini duyduğunu söyleyerek onu sahneye davet etti. Rap müziğe yatkın olan Almedia ise dansıyla ünlü rapçiye eşlik etti.

Konser sonrası Survivor'de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Ludacris Kıbrıs'ta düzenlenecek olan Survivor finalinde mutlaka olması gerektiğini söylemesi üzerine Acun internet sitesinde Survivor'ın finalne Ludacris gelsin mi? diye anket koydurdu. Ankette sadece evet seçeneğinin olması ise sanırım Ludacrirs'in mutlaka finalde olacağı anlamına geliyor.

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..