Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Şubat '18

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor'dan Yuvamdaki Düşman'a Reyting Çelmesi!

Survivor'dan Yuvamdaki Düşman'a Reyting Çelmesi!
 

Acun TV'nin aman pardon TV8'in her sene kış sonundan itibaren yayına soktuğu Survivor bu sene de aynı strateji ile başladı. All-star yapmaktan bıkmayan Survivor, bu sezonda da rakip kanallardaki yapımları harcamaya devam edeceğe benziyor. Bu konuda örnek olarak gösterilebilecek ilk kurban Show TV'den oldu.

Show TV'nin perşembe akşamları ekrana getirdiği Yuvamdaki Düşman tam düzeliyor derken, Survivor'un yayına girmesi ve sağdan soldan izleyici kapıvermesiyle bir anda neye uğradığını şaşırdı. Bizim Hikaye, Vatanım Sensin ve Kanatsız Kuşlar gibi rakiplerden de reyting çalan Survivor'un bu hafta en çok hasar verdiği iş ise Yuvamdaki Düşman oldu.

Başrollerinde Pamir Pekin, Aslı Tandoğan, Pelin Karahan, Ece Çeşmioğlu ve Nebahat Çehre gibi isimlerin olduğu dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 3.bölümü kanalını bir nebze olsun umutlandıran sonuçlar almıştı. Bu sürpriz yükseliş ile beraber beklentileri de yükselten Yuvamdaki Düşman, dün gece yayınlanan 4.bölümüyle ''haydaa'' dedirten sonuçlarla karşılaştı.

Dizinin bu bölümü TOTAL grubunda 3.21 reyting ile 18., AB grubunda 2.20 reyting ile 21., ABC grubunda ise 3.20 reyting ile 17.olabildi. Oysa geçen haftaki bölüm TOTAL grubunda 3.66 reyting ile 13. , AB grubunda 3.14 reyting ile 9., ABC grubunda ise 3.73 reyting ile 12.olmuştu.

Özellikle AB grubunda Survivor'un gelişi diziyi çok açık şekilde etkilemiş. TOTAL ve ABC'de ise kayıp AB kadar olmasa da, yine de hissedilir bir etki var.

Diziyi izliyorsanız biliyorsunuzdur, hikayede Ece Çeşmioğlu'nun canlandırmış olduğu Kara Melek esintisi bir ablanın mutlu aile tablosunu katledişini görüyoruz. Bu konu gerekli entrikayı içinde barındırır gibi duruyor. Yani senaryonun uzatılıp, istenen entrika kıvamına getirilmesi rahat şekilde söz konusu olabilir. Ancak bu durum bu sonuçlarla zor görünüyor. Apar topar çekilen bir final bölümü görebiliriz.

Show TV'nin dizi şutlama konusunda sahip olduğu unvanı biliyoruz. O yüzden Yuvamdaki Düşman çok kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılabilir. Bu durumda elde yine Yeni Gelin ve Çukur kalıyor. Show TV bu ikisinin yanına tutan 3.bir diziyi bir türlü koyamadı. Var bir uğursuzluk ama hayırlısı.

Sonuç olarak ; zaten düşük bir atmosferle başlayan Yuvamdaki Düşman'ın bu hafta aldığı sonuçlar olaya feci şekilde tüy dikti. 

1-2 bölüme ''final'' ibaresinin olduğu bir tanıtım görürüz gibi.

''Acun'un Survivor'u daha kimlerin başını yiyecek?'' sorusunu sorarak yazıyı sonlandırmak isterim.

Cevabı artık siz verin.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

instagram.com/koldasanil

facebook.com/koldasanil

 

NOT : Bu yazının Milliyet Blog sayfası dışında başka bir sayfada farklı ya da aynı isimle kullanılması, yayınlanması yasaktır. Lütfen bu yazıyı haberim olmadan başka bir sitede yayınlamayınız! Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim. İyi okumalar!

 

 
 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..