Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Nisan '12

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor'de Gönüllüler nihayet yemek ödülünü kazandı

Survivor'de Gönüllüler nihayet yemek ödülünü kazandı
 

Gönüllüler Survivor'de en uzun süre aç kalan ekip olarak tarihe geçtiler.


Survivor Ünlüler - Gönüllüler'de bu sene ödül oyunlarını hep Ünlüler kazanmıştı. O yüzden Gönüllüler bir aydan uzun süredir adada buldukları balık, muz vb.  yiyecekler dışında yemek yiyememişlerdi. Gönüllüler bu kez şeytanın bacağını kırdılar ve yemek ödüllü yarışmada ünlüleri yenerek bu kez doymayı başardılar.

Bir lastikle gövdeleri bağlı bir şekilde ilerde yerde çakılı olan 3 çubuğu teker teker toplayp başlama noktasına geri döndükleri ve 10 da biten ödül oyununda Gönüllüler, Ünlüleri 10 - 5 yenerek daha önce hep kaybettikleri yemek ödül oyununu ilk kez  kazanmayı başararak ilk kez adadaki yiyecekler dışında yemek yemiş oldular.

Bu haftaki yemek ödülü ise her zamankinden farklıydı. Daha önceki yemek ödüllerinde kazanılan yiyecek hemen orada yenmesi mecburken bu kez Gönüllüler'in şansına yemek tekne gezisi eşliğinde yenilip  yarışmacılar o gezi esnasında istedikleri süre zarfında yemek ödülünü yiyebilmesi kararlaştırılmıştı.  Yemek ödülü ise makarna partisi oldu. 

Survivor tarihinde en uzun süre yemek ödülü kazanamayan ekip olan Gönüllüler tekne gezisi eşliğinde makarnalarını yerken adeta kendilerinden geçtiler. Yemek ödülü esnasında Gönüllüler doyasıya eğlendiler. Yüzdüler, ateş eşliğinde  dans yaptılar kısacası 1 ay sonra doyarak açlığın acısını fena çıkardılar. Bakalım bundan sonra Survivor'de neler yaşanacak?

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..