Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '12

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor'de Merve'nin oyunu ve Doğuş'un sonu

Survivor'de Merve'nin oyunu ve Doğuş'un sonu
 

Survivor Ünlüler - Gönüllüler'de bu hafta Ünlüler'in dokunulmazlık oyununu kaybetmesi sonucu yapılan konseyde oylamada en çok adı çıkan Doğuş, Mustafa Topaloğlu ve Merve Büyüksaraç'ın çıktığı halk oylaması sonucunda en az oyu alan Doğuş Survivor'e veda eden isim oldu. Doğuş'un veda etmesinde ise Merve Büyüksaraç'ın oynadığı  oyun etkili oldu.

Herşey Sibel Tüzün'ün elendiği gece Mustafa  Topaloğlu ve Merve'nin tartışması sonucu Ünlüler takımının 2'ye bölünmesiyle başladı. Almedia, Nihat ve Doğuş; Merve'yi savunmuşlar ve ona destek olmuşlardı. Anıl ve Alp ise Mustafa Topaloğlu'nu haklı görmüşlerdi.

İşte o tartışmalardan sonraki Ünlüler'in konseyinde Anıl, Topaloğlu ve Alp'in kendisini yazacağını bilen Merve adada kalabilmek adına akıllara zarar bir oyun oynadı ve başardı ki... Mustafa Topaloğlu ile başbaşa konseyde çıktıklarında halk oylamasında Topaloğlu'nun sempatisiyle yenilebileceğini gören Merve oylamaya oy potansiyeli düşük bir isim daha katmak ve böylece adadan kurtulmayı düşündü. Bunun için oy  potansiyelinin az olabileceği Doğuş'uda oylamaya katmayı planladı. Önce Doğuş ve Nihat'a 4'ümüz Mustafa abiyi yazıyoruz değil mi diyerek onların Mustafa Topaloğluna oy vermelerini sağladı. Sonra adada en yakın anlaştığı Almedia'nında aklını çelerek ikisi Doğuş'a oy verdi. Böylece halk oylamasına Doğuş'un da katılmasını sağladı. Halk oylaması sonucuda Merve'nin planı tuttu ve Doğuş en az oyu alarak elendi.

Doğuş ise sırf Merve'ye destek amacıyla Topaloğlu'na oy vermiş olmasına rağmen Merve'nin Almedia'nın da aklını çelerekkendisine oy  vermesine şaşırarak konsey sonraı '' Beni arkamdan vurdunuz'' diye isyan etse de elendikten sonra Merve ve Almedia ile de vedalaştı.

Elenmeden önce Doğuş'un son söz olarak 2011 yılında Twitter'dan yayınladığı saksılı fotoğrafı için ''Türk halkından özür diliyorum'' demesi ise geceye damgasını vurdu.

 
Toplam blog
: 138
: 10449
Kayıt tarihi
: 03.06.10
 
 

Müzik dinlemek (Türkçe Pop) ve futbol maçı (özellikle Beşiktaş maçları) izlemekten hoşlanıyorum. ..