Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mart '13

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor denen çılgınlık

Survivor denen çılgınlık
 

Aman efendim! Kim kimi yedi adada? Kim kime ne hakaret etti? Bu günlerde bütün derdimiz bu…

Ben günlük yaşamın stersini silmek için böyle yaptığımızı düşünmek istiyorum, umarım ki ‘’hayatın gerçeği olarak görüp, benimsemeyiz’’ diye de dualar ediyorum. Biraz soru işaretleri ile baktığım Survivor oyunu, oyundan öteye geçmeden hayatımızda kalır ve sadece stres topumuz olur… 

Aslında Survivor; 7 sene önce hayatımıza girerken bambaşka bir gözle ekranımızda yer buldu, yarışanların tanınmamış yüzleri ile ekranlarız doldu, yarışanlar zaman içerisinde kısa süreli de olsa ün aldı, bir baktık yarışanların karnı açtı ama cebi toktu, zenginin malı züğürdün çenesine vurdu, yıllar geçti şapka düştü, Gönüllüler aslında başka şeylere gönüllüymüş, hatta hepsi de sektörde yıllarca Ünlüler takımına geçmek için yarışmış göz gördü, kulak duydu, beyin bildi… Bu bir oyundu…

İçimizden birilerinin katılıp adını tüm Türkiye’ye duyurmayı başarıyor olması bilinçaltımıza bireysel umudun ışığını yakıyor olmalı. Program belki bir süreliğine de olsa hayaller âleminin tozpembesini hayatlara değdiriyor, büyüye kapılıyoruz ancak adı üstünde tozpembe toz olup gidiyor, bizler de gerçek ile hayal arasında sıkışıp kalmaktan öteye gidemiyoruz.

İşsizlik, gelecek kaygısı, gelir adaletsizliği, hukuksuzluk aynı hızla ve bizi her gün biraz daha kuşatmaya devam ediyor.
Ne dersek diyelim, ne yaparsak yapalım Survivor izleniyor, konuşuluyor hatta içimizden bazıları gerçek hayat sanıyor ve Survivor olarak yaşamaya başlıyor.

Keyfinizi daha fazla kaçırmadan başka şeylere satırlarımda yer vereyim artık…

Survivor macerasında bir haftayı geride bıraktık. Ünlüler ve Gönüllüler takımının birbiriyle kıyasıya mücadelesi günden güne şiddetleniyor... Gladyötörlerin, aslanlarla mücadelesine arenada seyreder gibi bakıp keyif alıyoruz, zevk duyuyoruz Survivor’dan. Yarışmacılar adada biz ekran başında naralar atıyoruz, adrenalin vücutlarımız her hücresini dolduruyor, tutuğumuz oyuncu ya da takım kazanınca dünyalar bizlerin oluyor. İşte mutluluk…

Survivor’da bir de şu en çok konuşulan “Kim ne kadar para aldı?” meselesi var. Geçtiğimiz yıllarda aldıkları ücretleri söyleyeyim de hepimiz hatırlayalım. Nihat Doğan ve Pascal Nouma 200 bin TL, Derya Büyükuncuoğlu 80 bin TL, Ebru Destan 20 bin TL, Zeynep Tunuslu 10 bin TL, Özge, Asena ve diğer isimler ise hep 20-100 bin TL arasında para almışlardı. Hem de adaya gitmeden önce ceplerine girecek haftalığı biliyorlardı. Aldıkları ücretler yüksek gelmedi bana. Çünkü burada kalıp çalışsalardı da bu kadar kazanırlardı. Bir de tabi ki; yarışma arasında firmaların reklamlarını da yapıyor, hatta oynuyorlar da onlardan da pay alsalardı daha çok kazanabilirlerdi, belki de alıyorlardır da dışarı sızıyordur. Bu sene fiyatlar ne olmuş şimdilik kulağıma gelmedi. Ama gelir gelmez sizlerle paylaşacağım.

Şimdi biraz dedikodu edelim mi? 

Yarışmada Gönüllüler takımında yer alan Fatmagül Fakı, Bursasporlu Tuncay Şanlı’nın sevgilisi olarak adını duyurmuştu artık sağır sultan da duydu. Survivor’dan magazin basınına düşen son haberlere göreFatmagül Fakı’nın sevgilisi Tuncay Şanlının araya girmesi üzerine Survivor’da yarışmacı olduğu konuşuluyor.

Yarışmadan önce hosteslik yapan Fakı, Bursasporlu Tuncay Şanlı’nın sevgilisi olarak adını duyurmuştu. İddialara göre sevgilisinin işsiz kalması üzerine harekete geçenTuncay Şanlı’nın yardımıyla yarışmacı olduğu belirtiliyor. Söylentilere göre futbolcu; programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı’yı arayıp, sevgilisi Fatmagül Fakı’nın durumundan bahsedip, bir projede yer almasını istemiş.

Sonunda da Survivor Gönüllüler takımının yarışmacısı olarak da mukaveleye imza atmış. İmzayı basmış, adaya gitmiş ama…

Bursasporlu Tuncay Şanlı’nın, Gönüllüler takımında yarışan, ortalığı da karıştıran Duygu Çetinkaya’yla da 8 yıl önce aşk yaşadığı ortaya çıktı... Sürpriz! Güzelliğiyle dikkat çeken ve ‘’Yerli Adriana Lima’’ denilen Fakı’nın Gönüllüler adasındaki takım arkadaşı olan Duygu Çetinkaya’nın da 8 yıl önce Tuncay’la aşk yaşadığından haberi var mı?  

Bu sezon Survivor’da; Acun Ilıcalı’nın,  Ünlüler ve Gönüller takımlarından sonra bir de Tuncay'ın Kızları takımı ortaya çıkmış oldu. Bakalım halef-selef adada neler yaşayıp bize neler yaşatacaklar?

Hayatta kötü sürprizlerle karşılaşmamanız dileği ile...

www.medyabey.com

https://twitter.com/eceer6

Ayrıca facebookda ''Ece Er İle Başbaşa'' sayfamda sizleri bekliyorum

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..