Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Haziran '15

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor Doğukan ve haklı tepkisi!

Survivor Doğukan ve haklı tepkisi!
 

Adamın dibi !


Survivor All star - Yani  hayatta  kalma savaşı ve katılan tüm iyi yarışmacıların bir araya gelmesi. Keşke Türkçemizi kullanıp sürekli bu İngilizce terminolojiyi kullanmasak ama  bu yazımın konusu  bu değil.

Doğukan Manço . Doğukan  çok iyi ahlaklı, düzgün , haksızlığa karşı sabırlı bir insan. Turabi kazandığında  inanılmaz  tuhaf davranışlar sergiliyor. Hayali okuyla hedefi vuruyor, bıçağıyla  doğruyor,  insanların kalbini söker gibi pantomim sanatını sergiliyor. Bu kaybeden gurup için aşırı rahatsız  edici ve tahrik edici hareketler.  Dokunulmaz oyununu "Ünlüler" kazandı. Doğukan kazanma sevincini Turabi'nin tüm hayali  hareketlerinin bir karışımı şeklinde sergiledi. Doğukan sen çok yaşa hiç bu kadar  gülmemiştim, çok komikti !

Turabi bu durumdan aşırı rahatsız oldu . Neden? Doğukan sana ayna olduğu için mi?  Kendine yapılmasını istemediğini , başkasına yapmayacaksın o zaman !

Doğukan'a "soytarı" dedi. Demek ki senin yaptığının aynısını başkasında görünce hoşuna gitmiyor , demek ki asıl soytarı sensin !

Konseyde Turabi  Doğukan'a bayağı bir sert çıktı ,Doğukan gene de  özür diledi. Barış Manço bir efsaneydi ,çok sevdiğimiz bir sanatçıydı ,sevgimiz sürekli Barış Manço'ya karşı . Mükemmel bir çocuk yetiştirmiş.

 Doğukan adamın dibi !

Son sözümde; kervan yürür, durmaz, güneşi balçıkla kimse kapatamaz, kabadayılık, şişirilmiş egolar, cehalet sürekli kendini  daima haklı ve mükemmel zannetmektir. Ne yazık ki yönetimde de bu cehaletin karanlığı var. Aydınlık günler bizim olsun. Güneş toplayalım, aydınlanalım inşaallah !!! 

 

 

 

 
Toplam blog
: 258
: 2037
Kayıt tarihi
: 09.11.06
 
 

Ben İngilizce öğretmenliği yapan yurdum insanıyım. Yalnız öğrencilerim yetişkin arkadaşlar. Devlet m..