Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ocak '15

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor heyecanı gittikçe artıyor

Survivor heyecanı gittikçe artıyor
 

Günler geri sayımın hızlandığını gösteriyor! Fanların sabırsızlığı mesaj kutularını ve sohbetleri dolduruyor. Haklılar da!

10 sene olmuş da bizim haberimiz olmamış! Ekranlarda, bahardan yaza dönecek günlerin göstergesi olmuş fenomen yarışma. Survivor, Türkiye’nin bu tarz aksiyonlu yarışmaların ilki oldu. Hayatımızın bir bölümünü kapladı, kimi yarışmacılar hafızada yer etti kiminin katıldığını bile hatırlayamadık gitti!

Bu sezon; en hızlısından, en hırslısından, en kıran-kırana geçecek olan en Survivor’ı geliyor: Survivor Türkiye All Star! Ekranlarda saatler kuruldu, sabırsız bekleme başladı ve bu sezon fanlar daha da hevesli gözüküyor. Haliyle bu da diğer kanallara “Allah kolaylık versin” demeyi gerektiriyor. İzlemeye başlayınca hele ki kendini yarışma hırsına kaptırınca gününüz- geceniz oluyor Survivor.

Şimdilerde hummalı bir çalışma nasıl Tv8’de sürüyorsa tutkunları da hummalı ve sabırsız bekleyiş süresine girdi. Gün geçmiyor ki kadroya yeni bir isim eklenmesin!

Kadronun son hali;  Hasan Yalnızoğlu, Irmak Atuk, Merve Oflaz, Hilmi Cem İntepe, Ece Begüm Yücetan, Ümit Karan, Turabi Çamkıran, Almeda Abazi, Anıl Tetik, Serenay Aktaş, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu,  Hakan Hatipoğlu, Merve Aydın, Bozok Gören.

İsimler yanyana gelince fark etmişsinizdir, seçilen her isim “En iyileri” işler böyle olunca da sabırsızlığın nedeni anlaşılıyor. Ama benden size bir tavsiye “Survivor, bağımlılık yapar!” dikkatli olun yoksa sadece ekranda değil, internet üzerinden en yenileri, en unutulmazı başa sarar sarar seyredersiniz, bir de bakmışsınız ki “Survivor mani” yaşıyorsunuz.

Hayatta yaşadıklarınızın sizin seçimleriniz olması dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..