Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Temmuz '08

 
Kategori
Konaklama / Ulaşım
 

Susurluk Yörsan tesisleri

Susurluk Yörsan tesisleri
 

YÖRSAN Tesisleri Balıkesir-Susurluk'ta


İzmir'den Salihli'ye uğradım eşimi ve oğlumu da alıp annemlerin yanına İstanbul'a yola çıktık. Sevdiklerimle sevdiklerime keyifli bir yolculuk. Biraz yorgunluk ama sonu mutluluk! Saatlerce direksiyon başında geçirmek hem dikkati dağıtıyor hem de insanı olması gerekenden daha fazla yoruyor. Uzun yola çıkıldığında en azından iki saatte bir mola vermek şart! Ancek bu noktada mola verilecek yerin seçimi önemli. Hele birde yanınızda eşiniz ve çocuğunuz varsa!

Ben bildiğim kadarıyla size:

Ankara - İstanbul yolu üzerinde,
Şöförler Federasyonu'nun yerini

Ankara - İzmir yolu üzerinde,
STR ve Su Yeri'ni (Kula/Manisa)

İzmir - İstanbul yolu üzerinde,
Yörsan Tesisleri'ni (Susurluk/Balıkesir)

tavsiye ediyorum.

Bunlar arasında Yörsan verdiği hizmet bakımından özellik arz etmektedir. Baştan anlatmak gerekirse, aracınızla giriş yaptığınızda bir görevli park yeri gösteriyor. İniyor ve kafeteryasına gidiyorsunuz. Self servis ve peşin ödemeli siparişlerinizi veriyorsunuz. Fiyatlar gayet makul ve kabul edilebilir. Ben 2 ayran (Susurluk Ayranı meşhurdur!) 2 tost (ve Ayvalık Tostu) aldım, 6YTL! Sonra oğlum için bir çorba, 1 YTL. Çorba nefis, yanlız tostta bir problem var. Şöyle ki; tostu ısırıyorsunuz ekmek kaşarla beraber ağızınızda dağılıyor ve ısırıp çekince kaşar uzuyor. İçindeki kaşar bol ve kaliteli olacak ki ısırınca ağıza yayılır yayılmaz bir yanma hissi veriyor ve uzadıkça uzuyor. Ayran zaten şahane...

Yemek bitti, bizde işler ters, sonra tuvalet ihtiyacı. Hemen alt katta girişi "ÜCRETSİZ", çoğu ücretli tuvaletlerden daha temiz ve teknoloji ile donatılmış (sifonu elinle çekmiyorsun, sen çekilince o otomatik akıyor; otomatik kağıt havlu uzatma makinası gibi...) bir yer. Çoğu yerde yüzümü yıkamam ama bu sıcakta bu tuvaletin temizliğine güvenerek susurluk suyuna yüzümü teslim ettim.
Ve yolculuk yeniden başlıyor. Karnımız doydu, ihtiyaçları karşıladık. Elimiz yüzümüz ferahladı. Akvaryumda birbirinden ilginç balıkları seyrettik ve yola çıkma zamanı geldi. Aaaa... Bu da ne? Arabamı da güzelce yıkamışlaaaar! Ama ben istememiştim ki! Şimdi benden bu rahatlığın acısını bir arabamı yıkayarak çıkaracaklar. Artık 50 mi 100 mü alırlar? :) Değil tabii... Burada siz ihtiyaçlarınızı karşılarken sırası geldiğinde arabanızı da "ÜCRETSİZ" yıkıyorlar(mış). Daha ne olsun?

Burada olay bazı ihtiyaçların ücretsiz karşılanıyor olması değil, bu hizmetlerin ücretsiz de kolaylıkla ve kaliteli bir şekilde verilebildiğinin ortaya konulmasıdır. Her zaman olduğu gibi ufak şeylerden para kopararak zengin olmaktansa, insanların gönlünü kazanarak zengin olmanın ispatı burada yatıyor.

Şiddetle tavsiye ediyorum. Yolunuz düşerse Susurluk mevkiinde YÖRSAN'ın bu tesisine uğrayın. Uğramanız onlara fazla bir şey kazandırmayabilir ama sizin çok fazla işinize yarayacaktır. İyi yolculuklar dilerim...

 
Toplam blog
: 68
: 4699
Kayıt tarihi
: 14.01.07
 
 

Tıp doktoru ve iki senedir online sağlık danışma hizmeti veren  sitesinin yöneticisiyim. Sık ka..