Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mayıs '13

 
Kategori
Dünya
 

Suudi Arabistan'da idamların perde arkası

Suudi Arabistan'da idamların perde arkası
 

milliyet.com.tr'den alıntı resim. Devrimci Yemen vatandaşlarını düzmece suçlarla armut gibi asıp Arap Baharları engelleniyor.


Suudi Arabistan ve onların anti demokratik sözde İslamcı özde zalim Vahabi mezhebinine ait uydurma ve keyfi şeriatı halka kan kusturmaktadır. Zulüm rejimine ayaklanan herkese kırbaç, idam ve her türlü iftira dolu düzmece suçlarla Arap Baharının buraya gelmesi ve engellemesi yapılmaktadır.

Suudi krallık aslında Britanya'nın gizli sömürgesidir. Kabe'nin Hac ve ülkenin petrol gelirleri Britanya ve Teksas silah şirketlerine gitmektedir. Kral,  müslümanların geneline ait olması gereken trilyon dolarları ABD'li silah şirketlerine ve Britanya Bankalarına FAİZSİZ vermektedir.

Suudi Arabistan rejimi özellikle Yemenlileri asmaya bayılmakta. İster Sünni olun ister şii, siz Yemenliyseniz potansiyel rejim düşmanısıznız demektir. Yemen halkı Suudiler gibi değil. Onlar KOYUN değil daha entellektüel ve daha bilinçliler. Yemenden gelenler içind Arap Baharı başlatmak isteyenlere göz açtırılmamakta, düzmece suçlarla insanları vinçleri sözde şeriatın kanlı elleriyle asmaktalar. 

Allah'ın kitabı içinde bulunan tüm uygulamaları kendi kanlı rejimlerine dayanak olarak kullanan ce kendine göre yorumlayan Kral, özgürlük ve demokrasi isteyen halk en sert şekilde cezalandırılmakta. Yıllar önce Kabe'yi ele geçiren ve Kralın gitmesini sisteyen devrimci militanlar Kabe'ye su basıp elektirik verilerek öldürüldüler. 

Benim düşünceme göre yer yüzünde en kötü durumda yaşayan insanlar Suudi Arap kadınlarıdır. araba bile sürmelerine izin verilmeyen kadınlar daha bir çok insani haktan mahrumdurlar.

Kuran bir kriterler kitabıdır, lakin Suudi Arabistan bu kitabın içindeki kriterlerin işine gelenini alıp kapitalist iğrenç sisteminin getirdiği suçlara islami cezalar verdirerek canilik işlemektedir.

Unutmayalım ki Hz. Ömer ekonomi bozulunca el kesme cezasını kaldırmıştı. Kuran ilk ve temel kriteri ADALET ve AHLAK iken, Kralın Rejiminin ilk kriteri ZULÜM ve Hipokrasi'dir.

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..