Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Şubat '11

 
Kategori
Haber
 

Suudi Arabistan Kralına Ve Özbek Diktatör İslam Kerimov'a neden birşey olmuyor?

Suudi Arabistan Kralına Ve Özbek Diktatör İslam Kerimov'a neden birşey olmuyor?
 

Suudi Arabistan'da Modern Ceza Şekli - Bunu İran Yapsa tüm Batı medyası yayınlardı.


Suudi Kralı ve Özbek Despot İslam (İshak) Kerimov Neden bir şey olmuyor? 

Herkes son dönemde Tunus, Mısır ve Libya'daki ayaklanmalara şahit oldu, Fas'ta ve Yemen'de de ayaklanma ve gösteriler oldu. 

Peki ama Orta Doğu'nun en despot idarelerinden olan ve özgürlük ve Demokrasinin asla ayak basmadığı, en küçük Kral eleştirisinin bile kelle uçurmakla karşılık bulduğu MODERN YEZİT idaresi Suudi Arabistan'da niye yaprak kıpırdamıyor. 

Yoksa oraların FACEBOOK'u bozuk mu? Ya da TWITTER'ı twitlemiyor mu? 

Bu soruyu sorabilen bi baba yiğit köşe yazarı göremedim açıkcası, neden korkuyorlar? 

Suudilerin arkasında bulunan BATI'nın oraları karıştırmaya gerek olduğuna inanmadıklarını açıkça söylemeye mi? Bunu göze alamayarak Dünya petrol krizi yaratmak istemediklerine mi? Bu ayaklanmaları BATI'nın sadece ve sadece ellerinden kayıp giden PAKT değiştiren ülkelerde olduklarını söylemeye mi korkuyorlar? 

EVET, siz sözüm ona köşe yazarları KORKAKSINIZ! 

Korkaksınız, çünkü Suudi Arabistan ve Ürdün gibi BATI maşası ülkeleri sorgulayamıyorsunuz,  

Korkaksınız, çünkü bu konuyu haber programı yapanlarınız konuklarına soramıyor bile,  

Korkaksınız, hem gerçekleri yazamıyor hem de okunmayınca kızıyorsunuz,  

Eğer zalim bir despot bırakıp gitmesi gerekiyorsa, eğer bir demokrasi ve insan hakları gerekiyorsa buna en çok SUUDİ Arabistan halkının ihtiyacı var. 

Ammmaaa, yarın bu ülkede küçük bir karışıklık çıksa BATI suçu hemen HAMAS'a ve Lübnan'daki Hizbullaha atar değil mi? Göstericiler sokak ortasında vurulurken ohh iyi oldu detirtirlerdi kendi kamuoylarına. 

Şimdiden Libya petrolleri "Batıya Hayırsız" olsun demek geçiyor içimden. 

( İnanın Kaddafiyi sevmiyorum ama Batı'nın şu petrol yüzünden ve artık giremediği Orta Doğuyu çıkarları gereği yangın yerine dönüştürmesinden ve Müslüman halkların bir koyun gibi bazen despotlarca ve şimdilerde de internetten güdülmesine tiksiniyorum artık

Daha düne kadar Maşa olarak kullandıkları Mübarek, Kaddafi, Bin Ali ve Yemen şayet Rusya Federasyonu ile yakınlaşan askeri ve ekonomik anlaşmalar imzalamasalardı başlarına bunların gelmesine izin verir miydi BATI? HAYIRRR... 

Hayır çünkü, tıpkı Suudi ARAP Kralını korudukları gibi korurlardı... 

Diğer despot gerçek adı İshak Kerimov olan Özbek Lider İslam Kerimov (Bu ismi çoğunluğu müslüman olan ülkeyi yönetebilmek için Sovyet döneminde aldı), Moskova'da bir yetimhanede büyümüş Yahudidir. 

Özbekistan'ın neredeyse %25'i Yahudi özbeklerden oluşur. Özbekistan'da en küçük muhalete işkence korkutma ve yıldırmayla karşılık verilir. 

Özbekistan'ın bütün altın ve tüm madenleri Batılı emperyalistlerce sömürülmektedir. İshak Kerimov'un Batılılara verdiği cülus sayesinde Facebook ve Twitter Kerimov'u da tıpkı Suudi Maşa gibi kalkan altına alıyor. 

Mark Zuckerberg'ün Facebook'u Özbekistan'a ve Suudilere gelince çalışmayıveriyor, yoksa aralarında Aşkenazist siyonist bir dayanışma mı var? Ne dersiniz? 

Müslüman halklar zalim güçlülerin elini öpmeyi ve onlara ABİ demeyi bırakmalı artık... 

Şu anda dünyanın ayrımcılığa uğrayan tüm milletleri derhal zalimlere karşı bir araya gelmelidir. İsrail'de Safaradlar, Avrupa'da Müslümanlar ve çingeneler, Amerika'da siyahlar kızılderililer latin kökenliler ve Müslümanlar mutlaka ayrımcılığa uğrayarak yenen haklarını geri almalıdırlar, bu hak alışlar birilerinin face lemesine veya twitlemesine gerek kalmadan olmalıdır. 

Saygılarımla 

Ayhan Özcimbit 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..