Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20. yüzyılın 2. yarısında bu dünyada doğdum. Eğer layık görürseniz insan diyebilirsiniz bana. Yüksek okul bilgisayar programcılığı mezunuyum. Amatör olarak kendim birkaç program yazdıysamda hiç programcı olarak çalışmadım. 17 yıldır Rusya'dayım. İnşaat firmasında çalışıyorum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Süre hesabını bir yana bırakın, oradan bi şey çıkmaz…

İbrahim Bey, kaleminize sağlık. Çok güzel yazmışsınız. Muhalefetin büyük kısmı sırf muhalefet olsun diye muhalefet yapıyor. Keşke herkes sadece ülke çıkarlarını düşünse, iyi bir şey yapıldığında da destek olsa. Boş işlerle uğraşılan çok şey var. Saygılarımla.

16 Aralık 2011 15:04
Fenerbahçe Cumhuriyeti bu kadar güçlü mü?

Ömer Bey yazınız çok güzel. Bir sorum olacak. Yeni yasanın içeriğini biliyor musunuz? Çok hafifletileceği anlaşılıyor? Aceba ne ölçüde? Ben FB'li değilim. Ancak dediğiniz gibi bu durumda FB'nin büyüklüğünü kabullenmekten başka bir şey gelmiyor elden. Zaten bunu inkar edenlerden de değilim. Fakat bir takımın kanunlara etki edebilmesi kabul edilebilir bir şey değil diye düşünüyorum. Her ne kadar Atatürk'te FB'li olsa da O'da kabul etmezdi sanıyorum. Saygılarımla.

01 Aralık 2011 11:59
Uzaylının cesedini 2 yıl sakladı

Değerli yazar arkadaşım, bunlar sarı basın uydurmalarıdır. Bu tür haberler veren hem gazete hem de televizyon programları var. Haberlerin gerçek olmadığını programın başında söylemelerine rağmen izleyici kitlesi var. Uzaylılar yok demiyorum. Olabilir. Ama yaşlı bir ninenin buzdolabında hiç kimseye haber vermeden ve hiç müdahale etmeden 2 yıl sakladığına ve bununda hiç bozulmadan kaldığına inanmıyorum. Saygılarımla.

22 Kasım 2011 07:50
 
Toplam blog
: 42
: 1605
Kayıt tarihi
: 06.09.11