Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Eylül '11

 
Kategori
İnternet
 

Tacizcilere yeni haber!

Tacizcilere yeni haber!
 

http://www.antalyaguncel.com/haber-9505-Internet_sapigi_yakalandi


Sabah duyduğum bir haber: bundan sonra reşit olmayan çocukları internetten buluşmaya çağırmak veya davet etmek, taciz; yani cinsel istismar anlamına geldiği için bunu yapanlar hakkında yasal soruşturma yapılacakmış! 

Ne kadar güzel! 

Peki, bu taciz; internette dolaşan yetişkinleri kapsamıyor mu? Ya başka başka kimliklerle, yetişkinleri aldatan, kandıran, aşk meşk peşinde koşan, sapık ruhlu insanlara bu yasa herhangi bir yaptırım getirmiyor mu? 

Yasa mağdur olmuş yetişkinlere, “siz başınızın çaresine bakın” mı diyor? 

Veya yetişkinlere yapılan tacizlere yasa sessiz mi kalıyor? 

Başka başka kimliklerle cinsel içerikli yazılar yazıp ve yine aynı çakma isimle insanları taciz eden SAPIK ruhlu insanların sanal ortamda elini kolunu sallayarak gezmesi normal mi? 

Bu nasıl yasadır ki farklı isimle yazan “SAPIK” lar için yaş kriteri ortaya koyuyor? 

Yani “çocukları taciz etmeyin büyükleri taciz edebilirsiniz mi” denmek isteniyor? Yani “aşk meşk, cinsel içerikli yazılar ve cinsellik çağrıştıran yorumlarla bayanları rahatsız edin, sonrada gidip çiğ köfte tarifi yapın” diyen bir yasa olabilir mi? 

SAPIK ruhlu çok kimlikli insanlar için internet ortamında yasal bir düzenleme yapılamaz mı? Birçok insanın bu konuda mağdur olduğunu, zaman zaman ulusal gazetelerde ve TV de görüyoruz, bu insanları korumak için ne gibi yaptırımlar var? 

Yeter artık! 

Yeni dönemde ders programlarının altından porno sayfalarının çıkmasını istemiyoruz, İnsan sandığımız sapık ruhlu yaratıkları da sanal ortamda görmek istemiyoruz! Bunları ihbar edecek, takibe alacak, bir kurum olmalı! Eskiden fuhuş yuvaları basılır, kadınlara vesika çıkarılırdı. Şimdi de ip adresi ile yapılacak bu baskınlarda ele geçirilen, özellikle erkek sapıklara vesika verilmeli, “Erkek populospusu” diye! 

Sapıklığın kriteri olmaz! Bence her türlü sapık eğiliminde ve taciz eyleminde bulunan insanlar (!) sanal ortamdan ve gerçek hayattan soyutlanmalı. Bunların izleri takip edilerek diğer “Sapık”lara ulaşılmalı. “Hacı hacıyı Mekke de, sapık sapığını eğlencede bulur! “ 

İnternet ortamında her türlü sapık düşünce ve davranışa son nokta konulmalı. Ahlak polisleri bu işe el atmalı. Hiç kimse aldatılmamalı. İnsanların duyguları ve kişilikleri ile oynanılmasına, kandırılmasına izin verilmemeli. Periyodik olarak kaşıntısı olan bu hastalıklı insanlar için sanal rehabilitasyon servisleri kurulmalı! 

Tabi ki iyi bir şey yapmak isteniyorsa! 

M.Talip Girgin 

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..