Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1985 Bursa doğumluyum. Anadolu Üniversitesi İşletme bölümü mezunuyum. Edebiyat ve tarih merakım beni kendi bölümümde merak etmem gerekenlerden mahrum bıraksa da , mutlu olduğum konulara eğilmekten pişman değilim.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Toz zerrecikleri(1)

Toz taneciklerinizi çok sevdim. Ellerinize sağlık.

20 Şubat 2011 13:35
Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı

Üniversitemin şehri. Türkiye içinde böyle hızlı kendini geride bırakan ,böylesine sanat,kültür ve anlayış dolu insanları barındıran bir şehir varmıdır* Yoksa eğer bir Yılmaz Büyükerşen'e sahip değiller demek. İlk yılımda raylı sistem yoktu,porsuk fena haldeydi ama bıraktığımızda bunlar harika olmuş üstüne şehir açık müze olmuştu. Sadece bir aylığına terk etseniz bu şehri döndüğünüzde mutlaka yeni ve güzel birşey bulacaksınız. O tek başına bir parti . Onlarda olamayan vizyon ve birikimi nedeniyle . Elinize sağlık.

16 Şubat 2011 15:37
Kadın giderken...

Kadın çok sever,kadın katlanır ,kadın mücadele eder....Kadın ve erkek taraflar ,durum ise karşılıklı mücadele. Salt kadın veye salt erkek değil ,ortadaki gönüldür . Yapılması gerekenler ya da asla yapılmaması gerekenler diye ayrılamaz. Kadın niye gider ,erkek niye bıkar? Aksi de mümkündür, kadın da ilgisiz kalır ,erkekte sabreder. Olaya erkek gözüyle bakarsak, artık birlikte olmak heyecan vermiyor sen de eskisi gibi değilsin ,gerçek ve görünen budur belkide sadece.(Kadın gözüyle değil erkek gözüyle bir yorum:)

15 Şubat 2011 17:35
 
Toplam blog
: 11
: 421
Kayıt tarihi
: 24.12.10