Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mart '17

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

T.A.G.G. FW 17/18 Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul

T.A.G.G. FW 17/18 Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul
 

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul haftasını geride bırakırken akıllarda kalan tasarımcılara ve defilelere birlikte göz atalım.

Öncelikle sunumunu Gizia Gate’de yapan T.A.G.G. markasına değineceğim.

Güçlü Kadının Türk Temsilcisi

Güçlü kadın hikayeleri anlatan T.A.G.G. markası,  ‘Fortune Teller’ adlı yeni koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında 22 Mart Çarşamba günü 19:30’da tasarım markalarının buluşma noktası olan Gizia Gate’de sundu.

Yakından tanıma imkanı bulduğum markanın kurucusu ve güzel yürekli insan Gökay Gündoğdu, dünyada hissedilen ani değişimleri göz önünde bulundurarak harika bir koleksiyon hazırladı.

Koleksiyon Ruhu : İskambil Kartları

Sürekli değişen dünyada, dengelerin değiştiği ekonomi, politika,duygular ve ilişkileri irdeleyerek asimetriyle birleştiren Gökay Gündoğdu 2017/18 Kış koleksiyonun da dünyaya atıfta bulunuyor!

Herkesin mutluluk beklediği günümüz dünyasında, gelecekten haber veren bir falcı arayışına dikkat çekiyor. Koleksiyonu hazırlarken ünlü çağdaş sanatçı Yiğit Yazıcı ile sanatçı işbirliğine imza atmış.

Aşk, Para, Mutluluk ve Olumlu Değişimler

Aşk, para, mutluluk ve olumlu değişim anlamlarına gelen 4 iskambil kartını kendi çizgileriyle yorumlayan çağdaş sanatçının eserleri, Gökay Gündoğdu'nun tasarımlarıyla birleşince ortaya muhteşem bir iş çıkmış.

Asimetrik kesimlerin ağırlıkta olduğu koleksiyon baskılarla birleşerek daha güçlü bir duruş yakalamış. Toplamda 25 parçadan oluşan koleksiyon oldukça etkileyici olmakla birlikte sanatçı işbirliği yaparak günümüz trendlerine uyum sağlayan dinamik yapısıyla T.A.G.G. markasını daha çok duyacağımıza işaret ediyor.

Gizia Gate’ de gerçekleşen sunum görsel ve sanatsal anlamda ruhumuzu doyurdu. Yerlere atılan iskambil kartları ve giriş alanındaki baskılı minik yastıklarla koleksiyon felsefesi içimize işledi.

 

https://www.gokcekomurcucosmos.com

www.instagram.com/gokcekomurcucosmos

www.instagram.com/gokcekomur

 

 
Toplam blog
: 27
: 126
Kayıt tarihi
: 30.12.16
 
 

Uludağ Üniversitesi Sanat Tarihi Lisans mezuniyetimden sonra İstanbul Moda Akademisinde Moda Yöne..