Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Şubat '11

 
Kategori
Blog yazarları tartışıyor!
 

Tahrik oluyorum! Örtünün!

Tahrik oluyorum! Örtünün!
 

Simon'ı sokağa böyle salmak olmaz ki!


Neden bir de tersinden bakmayalım?

Kadınlar tahrik olamazlar mı?

Diyeceksiniz ki, “Açınsa açınsa, her tarafından kıl fışkıran bir cinsiyetin tahrik edecek yanı yoktur!” Olur mu hiç! Ya kıldan tahrik oluyorsam?

Nitekim kıl önemli bir mevzuu! Önemli olmasa, kadının saçını niye kapattırsın ulema? Ulema mı dedim ben(!)

Konuyu dağıtmayalım! Biz kadınlar da tahrik olabiliriz. Bu sebeple erkek milletinin kapatılmasını öneriyorum!

Şu andan itibaren yazdıklarım ne kadar mantıklı ve makul geliyorsa, kadının tesettürü denen mesele de o kadar mantıklı ve makuldür.

Erkek öncelikle saçını kapatmalıdır. Artık takke mi giyer, ihrama mı bürünür, ne yapar bilemem! Bildiğim tek şey kapanması gerektiği?! Yoksa günaha gireceğim!

Diyelim ki kıllarını bir şekilde örttüler. Kafada takke, ellerde eldiven vs. Ya gözleri ne olacak. “Kalk gidelim” ayarında bir bakış beni baştan çıkarabilir! Günaha sokar bunların böylesi! Olmaz! Gözlerini de kapatmalılar!

Parfüm meselesi de var. Öyle kokular sürünüyorlar ki; ardı sıra sınıf sınıf takip edesim geliyor! Kokuyu da yasaklamak lazım! Evde sürünsün kardeşim! Eşini mutlu etmeye yönelik olmalı ne olacaksa!

Afili saç taramak, jöle kullanmak, biçim yapmak, şekil vermek bunların hiç biri caiz değil!

İlle de sokağa çıkacaksa, sokakta papaz, evde arkadaş, yatakta artık ne olmasını istersek, o olmalı!

(Gittikçe hoşuma gitmeye başladı. İyiymiş bu iş! Vara yoğa ahkam kesiyorsun! Durun daha bitmedi!)

Sesi sesi! Öyle baştan çıkarıcı tonda konuşmamalı erkek dediğin. Dümdüz konuşmalı. Vurgu, tonlama yasak! Hele hele kıkırdamak gülmek hepten haram ve günah! Sakın ha!

Olmayacak böyle! Diyelim ki kapattık, örttük nesi var nesi yoksa! Yetmez! En iyisi hiç sokağa salmamak! Çalışmasınlar! Biz çalışır karınlarını doyururuz, ne olacak? Hem sokakta şuna mı baktı, buna mı işve yaptı gibi milyon bin tane kuruntu yaşamaktansa, kökten çözüm; at içeri çıkamasın! Erkek bu! Güven mi olur kardeşim!?

Ha, ille de çalışacağım diye tutturanları olursa, madencilik, kazı, oto bakım tamirat gibi, sadece erkeklerin bir arada bulunduğu yerlerde çalışabilirler. Elbette biz bırakırız işe. Öyle kendi kafasına göre arabasıyla işe gitmek filan yok! N’olmaz n’olamaz!

Durumu bu şekilde tersine çevirdikten sonra ilk aklıma gelen hali hazırdaki yöneticilerimiz. Düşünün, Başbakanımız Emine Erdoğan olsa, Cumhurun Başı da Hayrünnisa Hanım olsa fena mı olurdu?! Cevahir ve mahir bakışları dikkate alınırsa eşlerinden bin kat daha iyi yönetirlerdi gibime geliyor. Hem toplumdaki bütün erkekleri kapatınca, yok kılım gözüktü, vay bacağım açıkta kaldı derdi olmayacağı için onlar da sittin senedir kapatmakta oldukları saçlarını açar, şöyle bir rahat nefes alırlar ayol!

Oh be!

Erkekleri kapatalım!

Hem bu erkeğe hakaret değil; saygıdandır. Ona güvenmediğimizden değil; sokaktaki kadına güvenmediğimizdendir. Kapatalım ki namusuna kimse göz dikemesin! (Yalanın bindallısı!)

Nerde len şu benim tespihim?

Yâ sabııır…

Yok dinimiz böyle emrediyor, yok şu ayette şunu diyor falan filan, geçiniz bunları bir kalem! Mesele erkeğin, cinsel ve sosyal açıdan kendine güvensizliğinin dini kisve ile kapatılıp ortaya sunulmasından başka bir şey değildir! Tahrik olmak hikaye! Kadını kapatmalı ki; zavallı hemcinsim, badem bıyıktan daha kaliteli bir şey görürse yan çizmesin!

Oysa bilinmelidir ki; kadın güvendiğiniz sürece sadıktır!

...

 
Toplam blog
: 135
: 3170
Kayıt tarihi
: 23.07.08
 
 

Eğitim sürecinin bazı bölümleri Almanya ve İngiltere'de olmak üzere en son PAÜ'den eğitim uzmanlı..