Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '13

 
Kategori
Ekonomi - Finans
 

Tahsilat yapmayı kolaylaştırmak için Altın yol

Tahsilat yapmayı kolaylaştırmak için Altın yol
 

Günüzde firma ve şirketlerin en büyük sorunu alacaklı olduğu kişi veya firmalardan tahsilat yapma zorluğu çekmesidir.

Genelde ödemeler ya gününde yapılmaz ya da alacaklı firma borçlu firmanın muhasebe departmanına ödeme günü bir türlü ulaşamaz. Ulaşsa bile borçlu firma veya kişi ya banka bilgilerini ister havale yaptık “a ödeme nasıl size ulaşmaz “deyip banka bilgilerinin yanlış alındığı bahanesi ile zaman kazanmaya çalışır  ya mail order ister fax gönderilmiyor deyip zaman kazanılmaya çalışılır yada bunun gibi bahaneler üretilir.

Ancak yeni nesil ödeme sistemi elektronik ortamda ödeme sistemi ile bu bahaneler, zaman kaybı ve ilgiliye ulaşamama derdi sonlanıyor.

İşte Altın Yol: E-Tahsilat

E-Tahsilat ile internette web siteniz üzerine online tahsilat sistemi kuruyorsunuz. Burada size tavsiyem Netahsilat sistemidir.

Kurduğunuz sisteme sanal poslarınızı tanımlıyorsunuz.İsterseniz taksit seçeneği hakkı bile sunabilirsiniz. Artık size borcu olan firma sizin sitenize girer bu online tahsilat sistemine size ödeyeceği rakamı yazıyor, taksit hakkı sunmuşsanız taksidini seçiyor, iletişim bilgilerini ve kredi kartı bilgilerini yazıyor ve öde tuşuna bastığında ödeme borçlu kişi veya firmanın kredi kartından tahsil edilerek alacaklı firma veya kişinin sanal posunun tanımlı hesabına düşüyor.

Artık teknolojinin gelişmesi ile tahsilat derdinin son bulduğu e-tahsilat sistemi firma, şirket, kobi ve Stk’lar için büyük kolaylık olacağa benzer.

Kaynak: Netahsilat

 
Toplam blog
: 175
: 1323
Kayıt tarihi
: 21.01.09
 
 

Serkan Hacıömeroğlu 1 Kasım'da  Trabzon'da doğdum. Yüksek öğrenimi 2000 yılında tamamladım. Çeşit..