Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ocak '11

 
Kategori
Siyaset
 

Tak Fişi Bitir İşi

Tak Fişi Bitir İşi
 

Hukukun üstünlüğü değil,Üstünlerin hukuku.


Bilirsiniz Tayip Erdoğan'ın ünlü bir lafı vardır; "Demokrasi tren gibidir, istediğimiz yerde bineriz istediğimiz yerde ineceğiz.."  

Bir insan ki bu kadar kişinin gözüne soka soka yaşamıyordur herhalde dünyada. İşine geldiğinde demokrasiyi ileri sürüp bu kadar anti-demokratik hareket eden bir başka kimse yoktur. Etrafına seçtiği kişilere de iyi öğretmiş bu durumu.  

Sihirli "10" formülünün mucidi Ergin bugün bir itirafta bulundu; Yeni atanacak hakim ve savcıları fişliyoruz!  

İçki içiyor mu? Kumar da var mı? Bıyığı nasıl, çok mu modern giyiniyor? Bu soruların cevaplarını tek tek öğreniyorlar hakim ve savcı adaylarının yanlarında ki staj yaptıkları kişilerden. Açık açıkta itiraf ediyor bunu Adalet Bakanı. Ardından ekliyor bunları araştırmak kanunlara aykırı değildir. Sihirli "10" formülünü bulup kanunları hiçe sayan bu kişi kanunlara uyuluyor, hukuka aykırı bir durum yok diye gerine gerine konuşuyor.  

Eğer içki içiyorsanız, kahveye gidip iki kağıt oynuyor, okey çeviriyorsanız ileride önemli bir hakim ya da savcı olma şansınız sıfıra iniyor ne yazık ki. Artık bu durum böyle! Öneri niteliğindeymiş bu soruların cevabı fakat biliriz bu önerileri...  

Gittikçe İran gittikçe şerri bir hal alıyoruz. Gözümüze soka soka yapıyorlar bunu ve ünlü liberaller, eski solcular bunları bile bile susuyor ve göz yumuyorlar. 12 Eylül referandumunda "evet" oyu verenler ileri demokrasiyi görsünler şimdi.  

Artık Türkiye'de durum belli; Tak Fişi Bitir İşi... 

Belediye Başkanına Silahlı Saldırı 

Referandum da; Türban takan kadınlar rahibelere benzesin diye; Evet! Diye ironik bir afiş yaptıran Avcılar Belediye Başkanının evine iki kişi silahlı saldırıda bulundu. Yapılan dini istismarı dile getirdiğiniz de sizi bu şekilde uyarıyorlar artık. Çeneni kapat yoksa biz mideni kurşunlarla doldururuz mesajı veriliyor.  

Ne hallere düştüğümüzün resmi parçalar eklendikçe yavaş yavaş belli oluyor. Cumhuriyetin temelleri zangır zangır sallanıyor halkım hala uyuyor.  

Haziran'da görüşmek üzere...  

 
Toplam blog
: 9
: 259
Kayıt tarihi
: 04.02.08
 
 

Selamlar, Adım Erkan.  22 yaşındayım. Yıllardır işim gücüm siyaset olmuş durumdadır. ..