Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ağustos '09

 
Kategori
Siyaset
 

Takke düşüyor, kel görünüyor…

Takke düşüyor, kel görünüyor…
 

Haftalardır gündemden düşmeyen sıcak konu iktidarın Kürt açılımı. Sayın başbakanın sözünden dönerek (gerçi başka gömlek giydi) DTP ile yanyana gelmesi ve israrla Kürtlerle barış yapacağız diye ortaya çıkması başta CHP ve MHP olmak üzere çok sert muhalefet, bu işte bir şeyler olduğu izlenimini veriyordu.

Gerçi hükümet daha nihai planını açıklayan bir belge ortaya koymadı ama muhalefet ve basının bir kısmı belkide çok az rastlanır bir sertlikte bu konuya muhalefet ediyorlar.

Bu da insanın aklına bildikleri birşeyler mi var sorusunu getiriyor. İşte bu yüzden özellikle iktidar kanadından gelen açıklamalar çok büyük bir dikkat ve özenle inceleniyor. Bu incelemelerle de, satır aralarından planın en azından akıllardaki şekli bulunmaya çalışılıyor.

AKP Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, MHP yi eleştirirken söylediği sözler, muhalefetin neden bu kadar hırçın olduğunu göstermesi açısından ilginç. Sayın Elitaş, “Terörden beslenen iki parti var: PKK ve MHP” diyor. Yani PKK zihnen de olsa AKP yönetimince parti olarak görülmeye başlanmış.

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Elitas_agir_konustu&tarih=22.08.2009&Newsid=255214&Categoryid=9 Haydi hayırlısı ne diyelim.

Cumartesi, 22/8/2009

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..