Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mayıs '13

 
Kategori
Güncel
 

Taksim gezi parkında nöbet zamanı

Taksim gezi parkında nöbet zamanı
 

Tüm İstanbulluları Taksim gezi parkına sahip çıkmaya çağırıyorum. Taksim gezi parkına nöbete çağırıyorum. İktidar kanunsuzluk yapıyor. Yasa tanımıyor. Kaba güç gösterisi yapıyor. İktidar kuldan utanmıyor, Allah' tan korkmuyor. Türkiye topraklarına, ağaçlarına zulmediyor. FATİH'in kemikleri sızlıyor. FATİH İstanbul'u fethetti, bu iktidar İstanbul'u yağmalıyor, talan ediyor, yakıyor, yıkıyor. İktidar, iktidar sarhoşu oldu. 

Başbakan kibir deryasında yüzüyor. Başbakan insanlara içkiden uzak durmalarını çünkü, sarhoş olduklarında  çevreye zarar verdiklerini söylüyor. O insanlar Başbakan kadar çevrelerine zarar vermiyorlar. Ağaçları sökmüyorlar, ağaçlara zarar vermiyorlar. Başbakan sık sık Müslümanlığa atıfta bulunarak; Kuran'ı kendine örnek aldığını söylüyor. Kuran'ın neresinde ağaç kesmek var. Kuran'ın neresinde kibir var, gururlanmak var. Kendinden başka herkesi küçük görmek, küçümsemek var. Halkının isteklerine, arzularına, ihtiyaçlarına bu kadar kulaklarını tıkayan bir Başbakan tarihte hayırla anılmaz. Başbakan birkaç iyi iş becerdi. Ama son zamanlarda yaptığı yanlışlar O'na pahalıya malolacak. En büyük hatasıda Taksim gezi parkındaki ağaçları kestirmek oldu. Başbakan bu inadını sürdürürse İstanbul'u kaybeder. İstanbul'u kaybeden Türkiye'yi kaybeder. Partisinin içinden bir delikanlı Başbakanı uyarsın. 

Taksim gezi parkında nöbet tutanlara selam olsun. Ülkenin yürekli insanları gerçek yurtseverler, Taksim gezi parkına nöbete!

 
Toplam blog
: 104
: 478
Kayıt tarihi
: 31.01.07
 
 

Antalya'da yaşıyorum. İki yıl öğretmenlik yaptım, şu anda müteahhitlik yapıyorum. Aslen Kayserili..