Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '13

 
Kategori
İstanbul
 

Taksim'in göbeğinde çanta otoparkı

Taksim'in göbeğinde çanta otoparkı
 

Cuma akşamı... İşten çıkmışsınız. Haftanın yorgunluğunu atmak için arkadaşlarla buluşmaya Taksim taraflarına gideceksiniz. Zaten o tarafa gitmeseniz bile eve dönüşünüz Taksim üzerinden olacak. Elinizdeki laptop çantası giderek ağırlaşıyor. Gittiğiniz her yerde daha da ağır gelmeye başlayacak. Çekilir dert değil doğrusu...

Alışverişiniz bitmiş. Biricik kızınız ya da oğlunuz için aradığınız her şeyi bulmuşken kaçırmamış, almışsınız... Hazır indirim zamanı kendinizi de bir güzel şımartmışsınız. Pek de iyi yapmışsınız. Şimdi nefis bir kahve ya da demli çay eşliğinde bir arkadaş sohbeti zamanı. Doğru buluşma yerine. İyi de poşetler elinizden taşıyor. Zevki mi kalır şimdi o sohbetin?

Haydi o zaman önce doğru BAGAJ’a...

Duyduğumda hayranlıkla karşıladığım bir hizmeti paylaşmak istiyorum bugün sizlerle...

Bagaj’ın kurucuları kendilerini çanta otoparkı olarak tanımlıyor. Çok da doğru tanımlamışlar. Taksim’in göbeğinde, Fransız konsolosluğunun arka sokağındalar. Çantanız, valiziniz, poşetleriniz, dosyanız, elinizde olup da bir süre kurtulmak istediğiniz eşyalarınızı iç rahatlığıyla bırakabilirsiniz. 24 saat güvenlik kameraları ve alarm sistemi var. Eşyalarınız şifreli dolaplar ve bölmelerde saklanıyorlar. Üstelik bu hizmetten saat, gün ya da haftalık bazda yararlanabiliyorsunuz.

Fiyatlarını merak ediyorsanız...

0-2 saat       5 TL

2-6 saat       10 TL

6-12 saat      15 TL

12-24 saat    20 TL

Elinizdeki yükle yürümek ve eğlenmeye çalışmak mı? Taksiye binmek zorunda kalmak mı? Bagaj’a uğrayıp yüklerinizden kurtulmak mı?  

Kurucularının da dediği gibi...

Taşımak istemediğiniz her şeyi Bagaj’a bırakın.

Sizin için onları güvenle saklasınlar.

Elleriniz ve aklınız özgür kalsın!

Haydi o zaman önce doğru Bagaj’a... Elleriniz boş, salına salına, doya doya dolaşın, eğlenin; sohbetinizin tadını kaçırabilecek yükler olmadan...

 

Terazi lastik cimnastik,

Sohbetimize keyifle devam ettik...

www.terazilastikcimnastik.com

 
Toplam blog
: 20
: 863
Kayıt tarihi
: 06.08.12
 
 

En büyük hayalim mimar olmaktı. Ama Mimarlık fakültesi yerine İşletme Mühendisliği’nin yolunu tut..