Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mart '09

 
Kategori
Spor
 

Tam destek hep destek

Tam destek hep destek
 

Bülent Korkmaz


Galatasaray 16 günde yapacağı 5 maçın heyacanını ve stresini yaşamaktadır. Hem ligde hem de avrupada kör düğümün çözüleceği bu süreci bütün taraftarlar da heyacanla bekliyor.

Ancak şu hususa da dikkat etmenin faydalı olacağını düşünüyorum. Bu sürecin sonucunda yönetimin duruşu ve tavrı çok önem kazanmaktadır. Adnan Polat ve grubu alınabilecek kötü sonuçlarda ya biz elimizden geleni yaptık seneye müdahale edeceğiz tavrına girecekeler ya da son zamanlara kadar herşey değişebilir sabırlı olun diyecekler.

Açıkçası Galatasaray'ın herşeyi masaya yatırıp gerçekçi tavır alması lazım. Takımdaki yanlışlar tespit edilmeli düzeltme yollarına gidilmelidir. Takımın ticaret şirketi değil sportif başarılarada ihtiyacı olan bir spor kulübü zihniyetinde yönetilmesi en doğrusu olacaktır. Bu sadece Galatasaray'ın sıkıntıları değil bütün kulüplerin derdidir. Hala sezon bitmeden 4-5 hoca değiştiren takımlar ve kısır döngü gibi aynı takımlara durmadan gelen teknik direktörlerin var olduğu Türkiye liginde bu derdin devam edeceği kesindir. Tabi ki bir takım değişikliklerede sırt çevirmemek lazım Kayseride yapılan ve bu hafta sonu açılacak stadın varlığı, takımları ligde bırakmak için değil de zirveye oynatmak için futbol anlayışını benimsemiş teknik direktörlerin iş başı yapması ( Aykut , Rıza, Bülent Uygun v.b.) örnek olarak gösterilebilir.

Galatasaray camiası ve taraftarlarıyla 4 büyük takım gibi Türkiye'ye damgasını vurmuştur. Unutulmamalıdır ki camiayı tanıyan, futbolculuğu bilen, Türk insanı için hırsın ne olduğunu anlayabilen ve uygulayan Bülent Korkmaz'ın sadece bu 16 gün değil maksimum fayda sağlayabileceği şekilde arkasında durulması ve sonuna kadar desteklemesi gerekmektedir.

Tam destek hep destek,

 
Toplam blog
: 3
: 716
Kayıt tarihi
: 16.03.08
 
 

1982 Antakya doğumluyum. Marmara Üniversitesi Maliye bölümü mezunu olup özel bir şirkette danışman o..