Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Eylül '12

 
Kategori
Pazarlama
 

Tanıtırken, tanının!

Sevgili Milliyet okurları, pazarlama iletişim ajanslarının kulvarlarında ilerlemelerini destekleyici bir yarışmaya yer vererek bugün bloguma renk katıyorum :)Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneğinin her yıl düzenlediği bu yarışmanın son katılım tarihi ise 21 Eylül 2012.

İlgilenen ajanslarının ellerini çabuk tutması gerekiyor çünkü 7 Eylül'e kadar yapılan başvurularda indirim uygulanıyor. Ayrıntılı bilgi için: http://www.dpid.org.tr/ adresini ziyaret etmenizi şiddetle salık veririm.

İyi okumalar... 

"Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği (DPİD), sektöre vizyon kazandırmak ve sektörün hizmet kalitesini yükseltmek adına düzenlediği ödül töreniyle bu yıl beşinci kez doğrudan pazarlama sektörünün “en”lerini seçiyor.Geçtiğimiz yıl 21 kategoride 76 ajansın yarıştığı Doğrudan Pazarlama Ödülleri, bu yıl dijital dünyanın yaşadığı gelişimi göz önünde bulundurarak mevcut yarışma kategorilerine eklediği En İyi Mobil/Akıllı Cihaz Uygulaması, Entegre Online Medya Kampanyası, Entegre İnteraktif Pazarlama Kampanyası ve farklı bir uzmanlık olan Spor Pazarlaması Aktiviteleri kategorisiyle dikkat çekiyor.Bu ödüllerin yanı sıra, EP-En Yaratıcı Doğrudan Pazarlama Uygulaması ve CM-En Cesur Müşteri özel ödül kategorisinde de birincilik ödülleri verilecek.Ödül törenine, 1 Ocak 2011-31 Ağustos 2012 tarihleri arasında uygulanmış işler kabul edilecek. Başvurular 21 Eylül’e kadar devam edecek."Bu heyecanlı süreç, 7 Kasım’da düzenlenecek final jüri toplantısının ardından 13 Kasım 2012 tarihinde Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek ödül töreniyle son bulacak.

"Kaynak: MediaCat Online 

 
Toplam blog
: 3
: 127
Kayıt tarihi
: 07.10.11
 
 

1988 Kasım'ında İzmir'de doğdu. Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdi. Şu an bölümünde ma..