Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1985 Trabzon doğumluyum Uzun bir öss maratonu sonrasında universiteye katılmaya hak kazandım suan Trabzon Fatih eğitim universitesi resim -iş- bölümü 2. sınıf öğrencisiyim.... Evet resmi cok seviyorum.. O benim herseyim ve hayattan aldıgım görsel tasarımın vesilesiye kendimi sanat, alanlarında kendimi geliştirmey..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Elveda

sevgili ayça meraba şiirini okudum begendim. Bayağı değil.Ama çok çalışmamız lazım sende benım gıbi yeni kelimeler arıyosun cok sevindim üretmeyi deniyosun alıntı yapmıyosun bu cok hoş. Fakat bunları bulup yerleştirirlen ahengi ve duyguyu unutmamalı. ayça sana önerim bütün kalbinle dök icindeki söyleyemediğin cümleleri bırak boşalsın tüm hersey sıkma kendini yüreğinden akan kanı mürekkep parmagını kalem gıbı kullan . Ozamn degerli bşrseyler cıkıcaktır ortaya.

12 Ağustos 2008 17:55
Günce

merhabalar sevgili şiir sever arkadaşım öncelikle burdaki şiirleri okumaktan ve eleştirmekten büyük zevk alıyorum senin şiirini okudugumda birden yazma gereği hissettim sadece merakım bu şiiri kendi duygularına mı yoksa baskasının duygularına itafen mi yazdın. şiire giriş kısmı cok güzel hayatı bu derece şiirle anlata bilmeni tebrik ederim. iyi yayınlar dilerim.. bana burdan ulaşabilirsin (tanyer_61@hotmail.com)

11 Ağustos 2008 12:47
Sanatçılar kedilerden, kediler de sanattan anlıyor

merhaba sayın Efsun hanım bu güzel yazının sahibinin ismini biraz aradım ama sonunda kesfettım:) neyse asıl konu size bu hassasiyetinizden ötürü kutluyorum hayvanlar ve insanlarin içiçe olduğu bu dünyamızda insanlar hayvanları unutur oldu. Onlar önemzis birer itici igrenc canlılar olarak eziyetler görmekte içler acısı hallerde bırkenarda cesetlerının bile cürümelerine büyük bir sorumsuzlukla izin verir olduk. Bu canavarlar bizler ve bizim gibi elinden birşey gelmez diyenler olduk. Oysaki her işimizi yapabiliyor , halledebiliyorken onlara bir çözüm önerisi bulmak işimize gelmiyor. Doğanın dengesi , hayatın devam etmesi için küçük dostlarımıza ihtiyacımızvar. Onlar her nekadar pıs ve pasaklı görünselerde yıkandığında temizlendiğinde oysaki nekadar güzel , şirin ve minnoş göründüğünü farkedicez buna inanmamız gerek.Elimizden mutlaka bişeyler gelmeli... saygılarımla...

24 Ocak 2008 23:34
 
Toplam blog
: 4
: 556
Kayıt tarihi
: 17.01.08