Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ağustos '11

 
Kategori
Futbol
 

Taraftar (Galatasaray taraftarı) konuşunca 2

Bir ayı geçen ŞİKE soruşturması sırasında Fenerbahçe ilgili kararlar sorulduğu zaman yargıyı bekleyeceğiz diyen Mehmet Aydınlar'ın Galatasaray söz konusu olduğu zaman yargı lafı bile söylemeden "Galatasaray'ın kupasını geri alırız" demesi tepkilere neden oldu. 

Çok net ifadeler kullanan Aydınlar’ın düşüncesi şöyle: 

“20 yıl öncesine kadar inceleme yetkimiz var. Geriye dönük dosyaların adli boyutu olmaz ama biz gerekirse kupayı geri bile alırız.”  

İşte bu sözleri söyleyen TFF Başkanı Mehmet Aydınlar Galatasaraylı taraftarların öfkeli, kinayeli, esprili tepkilerine hedef oldu. 

İşte TARAFTAR KONUŞUNCA 2, de buradan çıktı. 

Bakalım Galatasaray taraftarı neler söylemiş. 

1 aydır FB şike konusunda adı geçiyor ama sayın Aydınlar daha yeni soruşturulmaya başlamış GS için gerekirse kupayı geri alabiliriz diyor.. Neden FB'nin bu seneki şampiyonluğu ile ilgili bu terimi hiç kullanmadı ilginçtir. Bu arada ister benim tuttuğum takım ister bir başka takım kimler haksız rekabetin içinde olduysa cezasınıda çekmeli.. 

Bence bu işe G.sarayı karıştırarak F.bahçeyi kurtarma operasyonu yapacaklar. Bir G.saraylı olarak bizde şike yada teşvik yaptıysak cezasını çekelim. İlginç olan M.A.Aydınlar bir aydan beri F.bahçe hakkında cesurca suçu varsa düşürürüz diyemedi. 

Başından beri fb için dikkatli konuşan federasyon daha ne olduğu bile belli olmadan GS için soruşturmanın başladığı aynı gün kupasını bile alırız açıklaması yapabiliyor... 

Renklere göre mi kişiler ve kurumlar ayrılıyor sayın başkan. Diğer takımlarla ilgili kupasını alırız ibaresi niye kullanılmıyor. 

Galatasaray hakkında çok net konuşup gerekirse kupayı bile alıyorsun ama 1 aydır fenerbahçeninkini alamıyorsun... 

Türkiye'nin iyi olarak bilinen bir hastanesinin sahibi ve Federasyon Başkanımız renginin ne olduğunu belli etti. Artık TFF başkanınına TARAFSIZ BİR BAŞKAN GÖZÜYLE BAKILAMAYACAĞI aşikardır... 

ben bu yorumdan sonra sayın aydınların tarafsızlığına hiçbir şekilde inanmam. O RENGİNİ BELLİ ETMİŞTİR.daha ortada hiçbirşey yokken kupanızı alırız diyor. Buyur al. ORADA UEFA KUPASI VE SÜPER KUPADA VAR haberin olsun. Birde onları incele belki birşeyler olmuştur onlardada. hadi bu federasyonla hakkımızda hayırlısı olsun. 

Fener için benzer cümleler kullanmıyordun. gs adı geçince onu yaparız bunu yaparız. Daha ne olduğu bile belli değil, nerdeyse yarın küme düşürecen!! 

Renginizi hemen bu kadar net belli etmenize gerek yoktu? Neden fenerbahçe ve diğer takımlara karşı bu kadar keskin konuşamadınız? 

Neden şimdiye kadar böyle bir ifade kullanmadın sayın başkan... Konu gs olunca Ünal Aysal'a lig ertelensin diyince 6 saat te cevap, daha ortada bişey yok hemen kupayı al hak mahrumiyeti ver..... Göreceğiz fenere ne yapıcan ..... 

Başkan rengini belli etti. Fenerbahçe'li bir federasyon başkanımız daha oldu. Ortada fol yok yumurta yok başkan sen ilk önce git fb nin kesinleşmiş şikelerinin cezasını ver sonra bu konuşmayı yaparsın. 

Sayın Aydınlar galatasarayın türkiye kupalarını alın fenerbahçeye verin. ileride fenerbahçeye başkan olsanız dahi göremeyeceğiniz bir kupa bu. 

Sayın başkan, Fenerbahçeliliğini bir kenara bırakıp hareket ederse daha iyi olur. Fenerbahçe dosyası çıktığından beri kesin cümlelerle yorum yapmaktan kaçınıyorsunuz, diğer takımlarla ilgili iddaalar olduğunda hemen kesin söylemler yapıyorsunuz. Hoş değil bu durum. Kim düşecekse düşsün de şu lig başlasın artık. 

FENERE GELİNCE ŞAPUR ŞUPUR, GS.YA GELİNCE YARABBİ ŞÜKÜR. DEMEÇDEKİ SÖZLER, TARAFSIZLIK KONUSUNDA HERKESE BİR FİKİR VERİYOR. GS.IN KUPASINI ALIR MIŞ..AL KLÜBÜN MÜZESİNİ DAĞIT.. BATAKLIĞI KURUTMAK İÇİN GELMİŞ MİŞ.MEĞER, BU SENORYADAN HABERDAR İMİŞ. BRAVO BAŞKAN BRAVO. 

FB DOSYASININ ÜZERİ KAPANIYOR TÜRKİYEYİ BAŞARILAR KAZANDIRAN AVRUPA FATİHİNE LEKE VURULMAK İSTENİYOR UEFA, SÜPER KUPAYIDA ALIN O ZAMAN 

Sözkonusu Galatasaraya atılan bir iftira olunca başkan aslan kesilmiş.Fb'nin tüm yaptıkları ortada iken Kuzu olan Aydınlar birden aslan kesilmiş.Bu kadar açık oynamasını beklemiyordum doğrusu.tarafsız başkanımmmm. 

biraz yavaş al, işin içinde fenerbahçe olunca nasıl da kuzu gibi konuşuyordunuz.. hadi gereken neyse yapabiliyorsanız yapın da görelim! fenerbahçeye ceza vermemek için elinizden geleni yaıyorsunuz! 

fb olayları daha sansasyonel olmasına rağmen hiç ağzını açmayan başkanın ağzı açıldı.. 

vah anam vah hemende kupa alındı 2 aydır fenerin (şikeden) şampiyonluk kupasını alamayanlar şimndi teşvikden galatsasayın kupsını almakdan bahsediyor 

SAYIN AYDINLAR FENERBAHÇENİN BAŞKANI YÖNETİCİSİ ŞU AN CEZA EVİNDE NEDEN ŞİMDİYE KADAR ÇIKIPTA KUPASINI ALIRIZ VEYADÜŞÜRÜRÜZ DEMEDİNDE ŞİMDİ KALKMIŞ GALATASARAYIN KUPASINI ALIRIZ DİYORSUNN.... PROFOSYONELLİKLE YAKALSIN TARAFSIZ OLDUGUNUZU HERKESE GÖSTERİN LÜTFEN .ULTRASLAN 

 
Toplam blog
: 31
: 553
Kayıt tarihi
: 20.04.11
 
 

Adım UĞUR BOZDOĞAN. . İşimden arta kalan zamanlarda Türk Halk ve Sanat Müziği dinlemeye ve bildiğ..